Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Archontiko Hotel

Ανάμεσα στην αγορά της Μύρινας και τον Ρωμέικο Γιαλό στέκεται το πανέμορφο Αρχοντικό. Χτισμένο το 1851, είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο τριώροφο κτήριο που όμως δεν έχει χάσει την παλιά του αίγλη. Οι πέτρινοι τοίχοι, το λιακωτό και τα παραδοσιακά ξύλινα φουρούσια το καθιστούν αληθινό έργο Τέχνης, ένα διατηρητέο μνημείο εξαιρετικής σημασίας, όπως άλλωστε το χαρακτήρισαν και δύο ειδικά προεδρικά διατάγματα.

Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου και να απολαύσουν τις παραλίες, το γραφικό κέντρο της πόλης και το λιμάνι.

 

Archontiko Hotel

Καθημερινά στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου Αρχοντικό σερβίρεται πλούσιο παραδοσιακό πρωινό φτιαγμένο με κέφι και μεράκι. Οι μυρωδιές κατακλύζουν τον χώρο από τις παραδοσιακές πίτες, τις αυγόφετες, τον σιμυγδαλένιο χαλβά και τις τηγανόπιτες.

Ο μπουφές προσφέρει στους πελάτες φρέσκο ψωμί από τον ξυλόφουρνο της γειτονίας, θυμαρίσιο μέλι, ταχίνι από τοπικούς παραγωγούς, διάφορες μαρμελάδες, φρέσκο βούτυρο, πρόβειο γιαούρτι, ποικιλία φρούτων εποχής, το τυρί της Λήμνου (φέτα και χλωρό μέλι) συνοδευόμενο από παξιμάδι και κριτσίνια, σπιτικό κέικ, δημητριακά, τυρί και ζαμπόν, μικρά σάντουιτς, φρέσκα βραστά αυγά ελευθέρας βοσκής, τραχανό, φλωμάρι καθώς και ομελέτα με φρέσκα λαχανικά εποχής.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν να επιλέξουν όλες αυτές τις γεύσεις από τον μπουφέ συνοδεύοντας τες από ένα ρόφημα όπως καφές (ελληνικός, frappe και espresso), τσάι του βουνού, φυσικοί χυμοί κλπ

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Καθημερινή παρασκευή σπιτικής πίτας με διάφορα υλικά, όπως κολοκύθι, διάφορα τυριά, χορτόπιτα και παρασκευή σπιτικού κέικ.

13466

Archontiko Hotel

Διεύθυνση:ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΣΤΑΧΤΟΥΡΗ
Τηλέφωνο:22540 29800
Ιστότοπος: http://www.arxontikohotel.gr

Archontiko Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.