Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Archontiko Liamas

Στις παρυφές του Χολομώντα, στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, βρίσκεται από το 2006 το Αρχοντικό Λιάμας, ένας ξενώνας τριών αστέρων, κατασκευασμένος σε μακεδονίτικους ρυθμούς με βάση την πέτρα και το ξύλο .

Ο ξενώνας διαθέτει 15 δωμάτια, 5 μίνι σουίτες μια σουίτα, δύο δωματίων. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα, ενώ οι χώροι του περιλαμβάνουν επίσης spa, πισίνες, caf? bar και pool bar. Παράλληλα, στους χώρους του οργανώνονται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πάρτυ και εκδηλώσεις!

Archontiko Liamas

Το πρωινό του Αρχοντικού Λιάμας είναι καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο με υλικά της περιοχής. Στόχος της διεύθυνσης είναι η παροχή αξέχαστης γαστρονομικής εμπειρίας στον ταξιδιώτη, καθώς και η απόλαυση που πηγάζει από την ικανοποίησή του.

Στο πρωινό προσφέρονται, μεταξύ άλλων, τραγανή πίτα με τυρί φέτα και αρωματικά βότανα από τον Χολομώντα, μπουρεκάκια, μπουκίτσες από πουγκιά τυριού φέτας και ελιάς Χαλκιδικής ΠΟΠ, φρεσκοψημένο ψωμί ξυλόφουρνου, τραγανά κριτσίνια, τοπικές μαρμελάδες, μέλι, γύρη μέλισσας, παραδοσιακό στραγγιστό γιαούρτι, γλυκά κουταλιού με φρούτα του κήπου, αλλαντικά και τυροκομικά από τοπική μονάδα, δροσερός χυμός, πλήρες γάλα, τσάι από βότανα της περιοχής, ελληνικός καφές, ομελέτα με άγρια μανιτάρια και ελιές, τηγανίτες, λουκουμάδες, αλλά και ολόφρεσκα φρούτα από τον κήπο του ξενώνα.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Οργανώνεται περιήγηση στο δάσος πίσω από το ξενοδοχείο για αναζήτηση βοτάνων, ενώ διεξάγονται και γευστικές δοκιμές οίνου.

13700

Archontiko Liamas

Διεύθυνση:ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23970 21072
Ιστότοπος: http://www.arhontikoliamas.gr

Archontiko Liamas

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.