Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Archontiko Art Hotel

Το Archontiko Art Hotel βρίσκεται στο γραφικό Γαλαξίδι, 250 μ. από την κεντρική αγορά και το λιμάνι και 50 μ. από τη θάλασσα. Χτισμένο από παραδοσιακούς μάστορες, διαθέτει 8 δωμάτια διακιοσμημένα από τους ιδιοκτήτες, Γιάννη και Αργυρώ και με μπαλκόνι που χαρίζει μοναδική θέα σε βουνό και θαλασσα. Ακόμη, ξεχωρίζει ο πανέμορφος κήπος με τα δέντρα, τον αιωνόβιο κορμό, τη λαξευμένη σκάλα στο βράχο, το γεφυράκι με την άμαξα κλπ. Το ξενοδοχείο παραμένει ανοιχτό ολόκληρο τον χρόνο, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία στον επισκέπτη.

Archontiko Art Hotel

Το πρωινό στο Archontiko Art Hotel είναι χειροποίητο και προσωπικά επιμελημένο από την οικοδέσποινα κ. Αργυρώ ,με γνώμονα τον σεβασμό στην παράδοση και υποδέχεται καθημερινά τους φιλοξενούμενους με μια μεγάλη ποικιλία τοπικών εδεσμάτων.

Τον χειμώνα, προσφέρεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με το επιβλητικό σε σχήμα ψαριού αναμμένο τζάκι, ενώ τις ηλιόλουστες μέρες και τους καλοκαιρινούς μήνες σερβίρεται στη βοτσαλωτή αυλή,

Προσφέρονται φρέσκα αυγά, γλυκά πορτοκάλια και χόρτα από το κτήμα της γιαγιάς Αλτάνας, φέτα, γραβιέρα και κατσικίσιο τυρία από το τοπικό τυροκομείο, λάδι και ελιές ιδιοπαραγωγής, θυμαρίσιο μέλι της περιοχής, ζυμωτό ψωμί και αρτοσκευάσματα από τον φούρνο της γειτονιάς, βότανα, τσάι του βουνού και αφεψήματα από παραδοσιακό παντοπωλείο, φρέσκα φρούτα από επιλεγμένους παραγωγούς κ.ά.

Ξεχωρίζουν η ποικιλία σε πίτες (όπως ρουμελιώτικη τυρόοπιτα, χορτίπιτα και κολοκυθοτραχανόπιτα), οι άφθονες γεύσεις μαρμελάδων, τα σπιτικά γλυκά, ο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι, ο καφές, το γάλα, τα σπιτικά λικέρ κ.ά.

11663

Archontiko Art Hotel

Διεύθυνση:ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΦΩΚΙΔΑΣ
Τηλέφωνο:22650 42292
Ιστότοπος: http://archontikoarthotel.gr/

Archontiko Art Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.