Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Archontiko Andritsenas

Το ξενοδοχείο «Αρχοντικό» αποτελεί ένα κόσμημα για την ιστορική Ανδρίτσαινα, καθώς στεγάζεται σε ένα πανέμορφο αρχοντικό του 19ου αιώνα που έχει χαρακτηριστεί απο το Υπουργείο Πολιτισμού ως διατηρητέο μνημείο τέχνης!

Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό μετά την ανακαίνιση του 2010, όταν και μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και την παράδοσή του.

Χτισμένο στη δυτική πλευρά της Ανδρίτσαινας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από όλα τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος του χωριού.

Archontiko Andritsenas

Καθημερινά, στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με παραδοσιακά προϊόντα της Ανδρίτσαινας, ώστε να ξεκινήσει απολαυστικά η νέα ημέρα! Μεταξύ άλλων, προσφέρονται φρέσκο ζυμωτό ψωμί με προζύμι, σπιτικό κέικ, σπιτικές μαρμελάδες, ντόπιο γιαούρτι από αιγοπρόβειο γάλα, φρέσκο βούτυρο, σπιτικά κουλουράκια, φρέσκα αυγά, θυμαρίσιο μέλι, χωριάτικη τυρόπιτα, παραδοσιακή γαλατόπιτα και φυσικά ο παραδοσιακός τραχανάς της Ανδρίτσαινας.

14529

Archontiko Andritsenas

Διεύθυνση:ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ
Τηλέφωνο:26260 22401

Archontiko Andritsenas

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.