Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Arachovitika Kalivia

Τα Αραχωβίτικα Καλύβια βρίσκονται σε προνομιακή θέση με θέα τις κορυφές του Πάρνωνα και του Ταΰγετου στα 950 μ. υψόμετρο. Η μονάδα έχει αγροτοτουριστική μορφή με εναλλακτικές δραστηριότητες. Είναι χώρος πολυδραστηριοτήτων, με παροχές υψηλών προδιαγραφών σε ένα φυσικό και παραδοσιακό τοπίο. Παρέχει τη δυνατότητα ομαδικής ή ατομικής διαβίωσης, κοινωνικότητας ή απομόνωσης. Είναι κατασκευασμένη με τις προδιαγραφές ξενοδοχείου κλασικού τύπου τριών αστέρων και αποτελείται από 10 ανεξάρτητα δωμάτια, δυναμικότητας 22 κλινών, τρία εκ των οποίων είναι απομακρυσμένα και ανεξάρτητα από το συνεκτικό τμήμα.

Arachovitika Kalivia

Το πρωινό σερβίρεται στον χώρο του snack-bar και στον ημιυπαίθριο και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων. Καθημερινά προσέρονται φρέσκο ψωμί και άλλα αρτοσκευάσματα, φρέσκα φρούτα, χυμοί και λαχανικά εποχής, κυρίως τοπικής παραγωγής ή βιολογικά, τυριά και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα (μάλιστα το γιαούρτι και το τυρί παρασκευάζονται παρουσία των πελατών με πρόβειο γάλα της ώρας), παρασκευές αυγών, κυρίως ελευθέρας βοσκής, βιολογικά ή με ειδικές ιδιότητες (ω3-ω6), αλλαντικά και κρεατικά, σπιτικές πίτες, μέλι, τοπικά γλυκά και παραδοσιακές χειροποίητες μαρμελάδες της περιοχής, ελιές και ελαιόλαδο, ζεστή παραδοσιακή σούπα (τραχανά ή όσπρια), δημητριακά κ.ά. Επιπλέον, προσφέρονται ροφήματα από βότανα και αρωματικά φυτά και φυσικά μυρωδάτος ελληνικός καφές.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Διοργανώνονται σεμινάρια, εκδηλώσεις γαστρονομίας και βοτανολογίας, ημερίδες και πολιτιστικές – γαστρονομικές διαδρομές, όπως «Ο Δρόμος του Κρασιού» και «Ο Δρόμος των Μανιταριών». Επίσης, προσφέρεται γεύμα στην αγροτουριστική μονάδα με πρώτες ύλες από τον κήπο. Καθημερινά παρασκευάζεται σπιτική πίτα και υπάρχει εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και τέλος πραγματοποιούνται επισκέψεις σε οινοποιεία και άλλους παραγωγούς.

14985

Arachovitika Kalivia

Διεύθυνση:ΚΑΛΥΒΙΑ
Τηλέφωνο:27310 95403

Arachovitika Kalivia

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.