Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Aquis Sandy Beach Resort

Μία επίσκεψη στο Aquis Sandy Beach Resort στην Κέρκυρα βοηθά στο να συνειδητοποιήσει κανείς ότι οι διακοπές είναι μια περίοδος ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης για όλη την οικογένεια! Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στην πανέμορφη αμμώδη παραλία του Αγίου Γεωργίου Νότου και αποτελείται από 640 δωμάτια και σουίτες σε παραδοσιακό κερκυραϊκό ρυθμό που δίνει την αίσθηση ενός μικρού χωριού. Επιπλέον, διαθέτει πισίνες, παιδικό σταθμό, καθώς και υδάτινο πάρκο με τέσσερις καταπληκτικές νεροτσουλήθρες!

Aquis Sandy Beach Resort

Καθημερινά στο κεντρικό εστιατόριο του Aquis Sandy Beach σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με επίκεντρο τα κερκυραϊκά προϊόντα!

Ο πρωινός μπουφές περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, τοπικά γλυκά όπως μάντολες, μαντολάτα και παστέλι, παραδοσιακά αρτοσκευάσματα (ξεχωρίζουν η φογάτσα και το κερκυραϊκό καρβέλι), ντόπια τυριά και αλλαντικά (όπως το νούμπουλο και τα λουκάνικα), χειροποίητες μαρμελάδες, παρασκευές αυγών, διάφορα είδη σαλάτας, μπισκότα και κέικ σε ποικιλία γεύσεων, αλλά και ροφήματα που περιλαμβάνουν καφέ, λικέρ κουμ κουάτ, τσάι κ.ά.

Τέλος, η διοίκηση του ξενοδοχείου φροντίζει να μην φύγει κανείς χωρίς να γευθεί τις περίφημες πίτες, που αποτελούν τον καθημερνό πρωταγωνιστή του μπουφέ του ξενοδοχείου, φτιαγμένες είτε με διάφορα χόρτα από τον κήπο, είτε με τυρί.

09832

Aquis Sandy Beach Resort

Διεύθυνση:ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνο:26621 80000, 211 1817800
Ιστότοπος: http://www.aquisresorts.com

Aquis Sandy Beach Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.