Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Aquila Rithymna Beach

Με τα περισσότερα βραβεία από φιλοξενούμενους και διεθνείς οργανισμούς από οποιοδήποτε άλλο ελληνικό ξενοδοχείο, ένα παραμυθένιο παιδικό χωριό και μια τεράστια επιλογή από παροχές για όλες τις ηλικίες, το μεγαλοπρεπές Aquila Rithymna Beach δικαίως συγκαταλέγεται στα κορυφαία ελληνικά family resorts. Χτισμένο πάνω σε μια αμμώδη παραλία 500 μέτρων και σε μια έκταση 80.000 τ.μ., συνδυάζει ιδανικά τα πλεονεκτήματα και τις πολυτελείς ανέσεις ενός μεγάλου ξενοδοχείου πέντε αστέρων, με τη ζεστασιά και την ποιότητα του προσωπικού service.

Aquila Rithymna Beach

Στον πλούσιο πρωινό μπουφέ του Aquila Rithymna Beach προσφέρονται αρτοσκευάσματα (διάφορα είδη ψωμιού, παξιμαδάκια, ντακάκι σίκαλης κ.ά.), μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού από τοπικό γυναικείο συνεταιρισμό, μέλι (θυμαρίσιο, ανθόμελο ή πευκόμελο), δημητριακά, γιαούρτια, ζεστά γλυκοσκευάσματα (μυζηθροπιτάκια, λουκουμάδες, μπουγάτσα και ρυζόγαλο), αλλά και τοπικά γλυκίσματα, όπως καλιτσούνια, λυχναράκια, ξεροτήγανα και βουτήματα.

Ξεχωριστή θέση κατέχουν τα τυριά (κρητική γραβιέρα, μυζήθρα, φέτα, μανούρι κλπ) και αλλαντικά (όπως καπνιστό απάκι και λουκάνικο Μυκόνου), οι παρασκευές αυγών, τα λαχανικά, οι ελιές, το αγνό έξτρα παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα κλπ.

Τέλος, από αφεψήματα προσφέρονται μαλοτήρα, δίκταμο, τίλιο, φλισκούνι, σαρανταδέντρι και φασκόμηλο.

Άλλες Δραστηριότητες σχετικές με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο οργανώνει, σε εβδομαδιαία βάση, σεμινάρια παραδοσιακής μαγειρικής και συμμετέχει στις πολιτιστικές γαστρονομικές δραστηριότητες του Δήμου Ρεθύμνης, ενώ συνεργάζεται με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης για διοργάνωση γευσιγνωσιών, επισκέψεων σε οινοποιεία κλπ.

Παράλληλα, διαθέτει το a la carte εστιατόριο “Αρχαία Ελεύθερνα” με κρητική κουζίνα και οργανώνει κρητικές βραδιές στο a la carte εστιατόριο “Ταβέρνα Μουρνιές”.

03569

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Λουκουμάδες
Μπουγάτσα
Τσουρέκι
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Κριθαρένιο
Ελιές Καλαμών
Καρπούζι
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Aquila Rithymna Beach

Διεύθυνση:ΑΔΕΛΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Τηλέφωνο:28310 71002
Ιστότοπος: http://www.aquilahotels.com

Aquila Rithymna Beach

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.