Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Apollonia Beach Resort & Spa

Το Apollonia beach Resort & Spa βρίσκεται στην ακτή της Αμμουδάρας, 8 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Ηρακλείου.

Διαθέτει 140 δίκλινα πολυτελή δωμάτια, 57 junior Suites, 125 superior bungalows, 2 προεδρικές σουίτες και 10 δωμάτια για ΑμεΑ, 5 εστιατόρια, 3 μπαρ, ντίσκο, 5 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες για εκδηλώσεις, 3 εξωτερικές πισίνες με θαλασσινό ή γλυκό νερό, νεροτσουλήθρες, 2 παιδικές πισίνες και μια εσωτερική θερμαινόμενη στον χώρο του spa, παιδική χαρά, καταστήματα, αθλητικές υποδομές και το υπερσύγχρονο SPA and Wellness Centre.

Apollonia Beach Resort & Spa

Το ξενοδοχείο Apollonia Resort & Spa, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό χώρο για την παράθεση και προβολή των ελληνικών εδεσμάτων με έμφαση στην κρητική παραδοσιακή διατροφή.

Στον πρωινό μπουφέ ο επισκέπτης μπορεί να βρει ελληνικό καφέ στη χόβολη, ροφήματα από βότανα (φασκόμηλο και δίκταμο) και τσάι του βουνού που παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο, μαρμελάδα, διάφορα είδη τυριών και αλλαντικών, ποικιλία σε ελιές και τοπικές πίτες, χαλβά, γλυκά του κουταλιού, παξιμαδάκια, σφουγγάτο με ανθό κρητικής ρίγανης, ξινόχοντρο, τραχανά, γλυκές επιλογές (ανεβατό σκαλτσούνι ή λυχναράκι με γλυκιά κρητική μυζήθρα) κ.ά.

04464

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Ροδάκινο
Καλτσούνια (Λυχναράκια)
Μυζηθροπιτάκια
Κουλουράκια με Σταφίδες
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελαιόλαδο
Σταφύλια
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Apollonia Beach Resort & Spa

Διεύθυνση:ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:2810 821602
Ιστότοπος: http://www.apollonia.gr

Apollonia beach Resort & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.