Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Apeiros Chora Guesthouse

Ο ξενώνας «Άπειρος Χώρα» βρίσκεται στα Κάτω Πεδινά, έναν από τους παλαιότερους οικισμούς του Ζαγορίου, 35 λεπτά από τα Ιωάννινα. Από το υψόμετρο των 950 μέτρων, το χωριό αγναντεύει τον κάμπο του των 4.000 στρεμμάτων, γαληνεύοντας την ψυχή και το πνεύμα.

O ξενώνας είναι κτισμένος απέναντι από την κεντρική πλατεία του οικισμού. Κατά την πρόσφατη ανακαίνιση, διατηρήθηκαν η αυθεντικότητα και τα ιστορικά και αρχιτεκτονικά δεδομένα του χώρου, ο οποίος μετατράπηκε σε ένα σπίτι φιλοξενίας με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τον σύγχρονο ταξιδευτή.

Apeiros Chora Guesthouse

Ο πρωινός μπουφές του ξενοδοχείου «Άπειρος Χώρα» περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων, όπως σπιτικό ζυμωτό ψωμί, φρέσκα φρούτα, χυμούς, κομπόστες, σπιτικό γιαούρτι, τοπικά τυριά και λοιπά γαλακτοκομικά, αυγά, αλλαντικά και τοπικό μέλι. Επίσης, αξίζει να δοκιμάσει κανείς τις σπιτικές μαρμελάδες, τα ροφήματα από βότανα, τον μυρωδάτο ελληνικό καφέ και τα χειροποίητα γλυκά.

Το ξενοδοχείο καταβάλλει μια διαρκή προσπάθεια να αλλάζει καθημερινά τα προϊόντα του πρωινού, ώστε ο πελάτης να δοκιμάζει όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα από την μεγάλη ποικιλία που του προσφέρεται κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

15162

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλογραβιέρα (ΠΟΠ)
Ζαμπόν Μπούτι Καπνιστό
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Κράνο
Γαλατόπιτα Ηπείρου
Ζαγορίτικη Αλευρόπιτα
Κουλουράκια Βουτύρου
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελαιόλαδο
Κεράσια
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Apeiros Chora Guesthouse

Διεύθυνση:ΚΑΤΩ ΠΕΔΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τηλέφωνο:26530 71188
Ιστότοπος: http://www.apeiroschora.gr

Apeiros Chora Guesthouse

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.