Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Antigoni Βeach Resort

Το Antigoni Βeach Resort δεσπόζει σε μια καταπράσινη τοποθεσία στη μαγευτική Σιθωνία της Χαλκιδικής, αγναντεύοντας το Άγιο Όρος.

Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί αναμφίβολα τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό διακοπών για εκείνους που αναζητούν ηρεμία, χαλάρωση και διακριτική πολυτέλεια. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ανακαλύψουν τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές της Χαλκιδικής και να ζήσουν το όνειρό τους με σύμμαχο το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου, που είναι πάντα πρόθυμο να μετατρέψει τη διαμονή των επισκεπτών σε μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία.

Antigoni Βeach Resort

Το πρωινό του ξενοδοχείου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διάφορα είδη ψωμιού, κέικ με ελιά και κουβερτούρα, τσουρέκι Θεσσαλονίκης, κουλουράκια, ραβανί με κρέμα ανθότυρου, ποικιλία φρούτων, χυμούς, φρουτοσαλάτα, μαρμελάδες, διάφορα τυριά (κατσικίσια φέτα, πετρωτό, κατσικίσιο τυρί με μυρωδικά Χολομώντα, μανούρι), φρέσκο γάλα, πλήρες αγελαδινό γιαούρτι, extra παρθένο ελαιόλαδο, βούτυρο, ομελέτες, αλλαντικά (καπνιστό χοιρινό, σαλάμι με πιπέρια και αρωματικά), διάφορες πίτες, μέλι, γλυκά κουταλιού (σύκο, καρπούζι), ελιές και πάστα ελιάς με μυρωδικά, δημητριακά, τραχανά, ροφήματα, ελληνικό καφέ κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στο ξενοδοχείο διοργανώνονται Show cooking και δοκιμές τοπικών προϊόντων, ενώ πωλούνται τοπικά προϊόντα σε ειδικό market stall.

09413

Antigoni Βeach Resort

Διεύθυνση:ΛΙΒΡΟΧΙΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛ.ΧΑΛΚ/ΚΗ
Τηλέφωνο:23750 31809
Ιστότοπος: http://www.antigonibeach.gr

Antigoni Βeach Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.