Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Anemomilos Apartments

Το Anemomilos Apartments είναι ένα ξενοδοχείο που αποτελείται από 16 επιπλωμένα διαμερίσματα και μίασουίτα και είναι χτισμένο στην άκρη του βράχου στη Χώρα Φολεγάνδρου. Τα δωμάτιά του προσφέρουν πανοραμική θέα στο Αιγαίο, ενώ το πρωινό του ξενοδοχείου σερβίρεται καθημερινά, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Anemomilos Apartments

Το πρωινό του Anemomilos Apartments αποτελείται από διάφορα είδη καφέ (όπως ο ελληνικός), φυσικό χυμό πορτοκάλι, σπιτικό χειροποίητο κέικ, ψωμί Φολεγάνδρου, μέλι Ρόδου, βούτυρο και μαρμελάδες από εργαστήρι παραγωγής μαρμελάδων, πίτα ημέρας, παρασκευές αυγών, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι με φρούτα ή φρουτοσαλάτα, δημητριακά με γάλα κ.ά.

Επιπλέον, σερβίρονται αλά καρτ και μερικές ακόμα επιλογές, όπως στραπατσάδα (καγιανάς), τυροπιτάρι με μέλι και σουσάμι από εργαστήρι ζύμης, ομελέτα με ντομάτα, φέτα και ελιά, τηγανίτες με μέλι ,γιαούρτι και κανέλα, κουλουρομπουκιές με παραδοσιακή κουλούρα Φολεγάνδρου, μους φέτας και ντοματίνια, καθώς και σπιτική πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι και κανέλα. Επίσης, προσφέρεται ποικιλία ελληνικών τυριών που περιλαμβάνει μετσοβόνε, πεκορίνο Αμφιλοχίας, γραβιέρα Κρήτης και λαδοτύρι Μυτιλήνης.

09750

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλοτύρι
Χοιρινή Ωμοπλάτη
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Κεράσι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Σταρένιο (Ψωμί Λευκό)
Ελαιόλαδο
Μήλα
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Anemomilos Apartments

Διεύθυνση:ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ
Τηλέφωνο:22860 41309

Anemomilos Apartments

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.