Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Anemoessa Boutique Hotel Mykonos

Στην αγκαλιά μιας ιδιωτικής έκτασης με πανοραμική θέα στον κόλπο του Καλαφάτη, το 4 αστέρων Anemoessa Boutique hotel, βρίσκεται λίγες ανάσες μακριά από τη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλίας του Καλαφάτη- σημείο αναφοράς των απανταχού σερφερς- και λίγα λεπτά από τις διάσημες παραλίες Καλό Λιβάδι και Αγία Άννα. Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και με απαράμιλλες υπηρεσίες, αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να απολαύσει κανείς το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και να έχει εύκολη πρόσβαση στα σημεία όπου όλα συμβαίνουν.

Anemoessa Boutique Hotel Mykonos

Ξεκινήστε ιδανικά την ημέρα σας με ένα νόστιμο, θρεπτικό πρωινό που θα σας γεμίσει ενέργεια! Το πρωινό μενού του Anemoessa περιλαμβάνει μια πληθώρα από γνωστές, αγαπημένες γεύσεις αλλά και υγιεινές επιλογές που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Εδώ όμως θα βρείτε και το πιστοποιημένο Ελληνικό πρωινό! Τοπικά προϊόντα, υπερτροφές, συνταγές και αρώματα της ελληνικής γης. Φρέσκα φρούτα εποχής, γιαούρτι, θυμαρίσιο μέλι, χειροποίητες μαρμελάδες και πίτες, εξαιρετικής ποιότητας τοπικά γαλακτοκομικά και αλλαντικά, μια ποικιλία φρεσκοψημένων ψωμιών είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που θα απολαύσετε. Τι καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα σας!

10541

Anemoessa Boutique Hotel Mykonos

Διεύθυνση:Καλαφάτης - Μύκονος
Τηλέφωνο:22890 71420
Ιστότοπος: https://www.anemoessa.com/

Anemoessa Boutique Hotel Mykonos

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.