Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Andromeda Resort

Το Andromeda Resort που βρίσκεται στο κέντρο της γραφικής Αστυπάλαιας, τη Χώρα. Φιλόξενο, πανέμορφο και με ανεπανάληπτη θέα το επιβλητικό κάστρο, τη γραφική Χώρα και το απέραντο γαλάζιο, με προσεγμένες παροχές και υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από την ελληνική φιλοξενία και δωμάτια διακοσμημένα με εκλεπτυσμένο γούστο και μεράκι, είναι η ιδανική επιλογή για διακοπές στο νησί των Δωδεκανήσων με το έντονο κυκλαδίτικο χρώμα.

Andromeda Resort

Το Andromeda Resort δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο πρώτο γεύμα της ημέρας και προσφέρει χειροποίητα εδέσματα, κατασκευασμένα κυρίως από τοπικά υλικά. Οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν προσωπικά τον κάθε επισκέπτη και προσπαθούν να εναρμονίζουν το πρωινό με τις διατροφικές συνήθειες καθενός ξεχωριστά!
Το πρωινό σερβίρεται σε δύο κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στο εσωτερικό και εξωτερικό του ξενοδοχείου και ο μπουφές περιλαμβάνει καθημερινά φρέσκο ψωμί, παξιμάδια, ντάκο, χειροποίητα κουλουράκια. αλλαντικά, τυριά (όπως η παραδοσιακή χλωρή), αβγά παραγωγής του ξενοδοχείου, ποικιλία από φρούτα και δημητριακά, τοπικό θυμαρίσιο μέλι, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.

Αξίζει να δοκιμάσει κανείς ακόμα διάφορες πίτες που παρασκευάζονται και σερβίρονται καθημερινά, (μανιταρόπιτα, σπανακόπιτα, κλπ), τα κιτρινοκούλουρα (παραδοσιακά κουλούρια με τυρί και ζαφορά), τις διάφορες παρασκευές με πουγκιά, το ρυζόγαλο με φρέσκο κατσικίσιο γάλα, τις δίπλες, τα ξεροτήγανα και τους λουκουμάδες.

Από ροφήματα υπάρχουν καθημερινά καφέδες, φρέσκος χυμός πορτοκάλι, διάφορα βότανα, σοκολάτα κλπ.

14378

Andromeda Resort

Διεύθυνση:ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ
Τηλέφωνο:22430 59865
Ιστότοπος: http://www.andromedaresort.gr

Andromeda Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.