Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Anavasi Mountain Resort

Το ξενοδοχείο ‘Ανάβαση Mountain Resort’, ντυμένο με πέτρα, ξύλο και χαλκό και εφοδιασμένο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, βρίσκεται την Τσόπελα των Πραμάντων και υπόσχεται αξέχαστες διακοπές!

Ο υποδομές του περιλαμβάνουν 13 δωμάτια (10 δίκλινα και 3 τρίκλινα), εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, wi-fi, εσωτερικό παιδότοπο, εστιατόριο, parking, bar, πλούσιο πρωινό και δωρεάν παραχώρηση οργανωμένης αίθουσας συνεδρίων από τον δήμο.

Επιπλέον, αποτελεί ιδανική βάση για εξορμήσεις στα πανέμορφα αξιοθέατα της περιοχής (Συρράκο, Καλαρρύτες, καταρράκτες του ομώνυμου χωριού Καταρράκτης, σπήλαιο Ανεμότρυπας, μοναστήρια Κηπίνας και Βύλιζας, Άραχθος κλπ).

Anavasi Mountain Resort

Το ξενοδοχείο ‘Ανάβαση’ προσφέρει ελληνικό πρωινό, διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι φιλοξενούμενοι να δοκιμάσουν γεύσεις και εδέσματα της ηπειρώτικης γαστρονομίας που φτιάχνονται με αγνά υλικά, ενισχύοντας παράλληλα τους παραγωγούς της περιοχής.

Το πρωινό σερβίρεται το χειμώνα στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου, ενώ το καλοκαίρι στην πέτρινη αυλή ή στο κήπο με θέα τις κορυφές των Τζουμέρκων.

Πιο αναλυτικά, το πρωινό περιλαμβάνει ζυμωτό ψωμί και αβγά από τα Ιωάννινα, τραχανά, μπουγάτσα ημέρας, φρέσκο βούτυρο Δωδώνης, γιαούρτι και φέτα Ηπείρου, τζουμερκιώτικες πίτες (ξεχωρίζουν η ζυμαρόπιτα, η λαχανόπιτα και η τυρόπιτα), μέλι Τζουμέρκων, ροφήματα από βότανα και αρωματικά φυτά των γύρω βουνών, φυσικό χυμό πορτοκαλιού, ελληνικό καφέ, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες του γυναικείου συνεταιρισμού της περιοχής, ξηρούς καρπούς και γλυκές πίτες.

14913

Anavasi Mountain Resort

Διεύθυνση:ΒΟΡΕΙΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
Τηλέφωνο:26590 61141
Ιστότοπος: http://www.tzoumerka.org

Anavasi Mountain Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.