Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Anatolia Hotel Thessaloniki

Το «Anatolia Hotel Thessaloniki», μέλος του ομίλου «Anatolia Hotels», είναι ένα κομψό και μοντέρνο κτήριο στην καρδιά του επιχειρηματικού κόσμου και της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο, τη δυναμική ενός city-business hotel, με τη αντίστοιχη ενός ξενοδοχείου διακοπών.

Οι παροχές και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν το εστιατόριο Aqua Lounge Bar & Restaurant, το All Senses Fitness and Health Club, το καφέ-μπαρ Secret Terrace Lounge, το Living Room με τη βιβλιοθήκη και τα επιτραπέζια παιχνίδια, καθώς και δωρεάν wi-fi, στεγνοκαθαριστήριο, στάθμευση, γραμματειακή υποστήριξη, Business Centre κλπ.

Anatolia Hotel Thessaloniki

Σε έναν ευχάριστο χώρο, στο «Aqua Lounge Bar & Restaurant» και στο «The Living Room – Take it Easy», οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Anatolia απολαμβάνουν καθημερινά το πρωινό τους, που περιλαμβάνει υπέροχες γεύσεις, οι οποίες αναδείξουν την ελληνική γαστρονομία και τα πλούσια προϊόντα της χώρας.

Στον μπουφέ βρίσκει κανείς ποικιλία εδεσμάτων ξεκινώντας, όπως αρτοσκευάσματα (φρεσκοψημένο ψωμί, κουλούρι και μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, σπιτικά κέικ κ.ά.), μακεδονικό παστέλι, μακεδονικό χαλβά, ελιές Χαλκιδικής. γαλακτοκομικά Μακεδονίας, διάφορα είδη δημητριακών, μαρμελάδες, σπιτικές μηλόπιτες και άλλες γεύσεις, που συμπληρώνουν ένα πλούσιο και ποιοτικό ελληνικό πρωινό.

02463

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Ανθότυρο
Λουκάνικα Χωριάτικα
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Ρυζόγαλο
Τσουρέκι
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Χαλκιδικής
Ροδάκινα
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Anatolia Hotel Thessaloniki

Διεύθυνση:ΛΑΓΚΑΔΑ 13
Τηλέφωνο:2310 522422
Ιστότοπος: http://www.anatoliahotels.gr/

Anatolia Hotel Thessaloniki

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.