Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ananti City Resort

Χτισμένο σε έναν λόφο στο Λογγάκι, σε κοντινή απόσταση από τα Τρίκαλα και από γνωστούς τουριστικούς προορισμούς (Μετέωρα, Περτούλι, Ελάτη και λίμνη Πλαστήρα), το Ananti City Resort συνδυάζει τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου πόλεως με την αύρα και τις παροχές ενός ξενοδοχείου διακοπών.

Η αρμονία με το περιβάλλον, ο μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός, η πισίνα που ακροβατεί στη βουνοπλαγιά, το spa με την εσωτερική πισίνα, το roof garden με το ιταλικό restaurant, το coffee bar και το πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, συνθέτουν ένα γοητευτικό σύνολο που κερδίζει τους επισκέπτες.

Ananti City Resort

Στον πρωινό μπουφέ του Ananti City Resort προσφέρονται καθημερινά διάφορες γευστικές επιλογές που περιλαμβάνουν ποικιλία ψωμιών (ζυμωτό, ελιόψωμο, τυρόψωμο και λαδόψωμο), φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, φρέσκα φρούτα και δημητριακά, ντόπια αυγά σε διάφορες μορφές (βραστά, ομελέτα, μάτια, αυγόφετες), χωριάτικα πιτάκια με χειροποίητο φύλλο, μανιτάρια τοπικής παραγωγής, τυροκομικά, αλλαντικά, μέλι (ανθέων, πεύκου, ελάτου και πορτοκαλιού), αλλά και γλυκές γεύσεις που περιλαμβάνουν χειροποίητες μαρμελάδες, χαλβά (μακεδονικός και σιμιγδαλένιος), λουκούμια και σπιτικό ρυζόγαλο,

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το Ananti City Resort διοργανώνει θεματικές γαστρονομικές βραδιές και βραδιές κρασιού με διάφορους οινοπαραγωγούς. Παράλληλα, οργανώνονται επισκέψεις στον βιολογικό αμπελώνα και το οινοποιείο του Τσιλιλή, ενώ στον κήπο του ξενοδοχείου καλλιεργούνται διάφορα μυρωδικά. Επιπλέον, λειτουργεί εστιατόριο με ελληνική κουζίνα.

14951

Ananti City Resort

Διεύθυνση:ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΛΟΓΓΑΚΙΟΥ
Τηλέφωνο:24310 63950
Ιστότοπος: http://www.anantiresort.gr/

Ananti City Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.