Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Anamar Pilio Resort

Το Anamar Pilio Resort είναι ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στα Χάνια Πηλίου Μαγνησίας, 1 χλμ. μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο. Πρόκειται για έναν χώρο εναρμονισμένο απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον και ανταποκρινόμενο πλήρως στις απαιτήσεις των επισκεπτών, αλλά και των οργανωτικών επιτροπών των συνεδρίων και υπόλοιπων κοινωνικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται στους χώρους του.

Προσφέρει 37 δωμάτια πολυτελείας και σουίτες με ανάλογες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες και ξεχωρίζει για τη συνέπεια και την επαγγελματική ευθύνη της διεύθυνσης και του προσωπικού.

Anamar Pilio Resort

Στην κουζίνα του ξενοδοχείου Anamar Pilio Resort, χρησιμοποιούνται και προωθούνται τα ελληνικά τοπικά προϊόντα. Είναι άλλωστε γνωστός ο γαστρονομικός πλούτος της Ελλάδας, αλλά και της περιοχής του Πηλίου ειδικότερα.

Το πρωινό του ξενοδοχείου περιλαμβάνει αρτοσκευάσματα (ψωμί, κριτσίνια και φρυγανιές) από παραδοσιακό φούρνο της περιοχής, λάδι και ελιές από ελαιώνες του νοτίου Πηλίου, ντόπιο μέλι, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού που παρασκευάζονται στο ξενοδοχείο από τα φρούτα των οπωροφόρων δέντρων του Πηλίου, βούτυρο τοπικής παραγωγής, μήλα Ζαγοράς, φέτα και γαλοτύρι Βόλου, τυρόπιτες και χορτόπιτες με σπιτικό φύλο, στραπατσάδα, αυγά με χόρτα, τραχανά, αλλαντικά από παραγωγούς της περιοχής, αλλά και σπιτικό κέικ, σιμιγδαλένιο χαλβά και ρυζόγαλο. Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με λουκουμάδες με μέλι, αυγοφέτες, ντάκο, καθώς και γιαούρτι, δημητριακά, καφέ, τσάι και χυμούς.

13024

Anamar Pilio Resort

Διεύθυνση:ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ
Τηλέφωνο:24280 96600
Ιστότοπος: http://www.anamarpilio.gr

Anamar Pilio Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.