Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Anagennisis

Το Boutique Hotel Αναγέννησις βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο του Πύργου, σε ένα αρχοντικό του 1886, χαρακτηρισμένο ως μνημείο της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Το 2006 πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογενείας Μπάλλα, αναπαλαιώθηκε και μετατράπηκε σε μια όαση φιλοξενίας τεσσάρων αστέρων που διακρίνεται για την πολυτέλεια, τη ρομαντική διάθεση και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Βρίσκεται κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, ενώ στο υπόγειό του, το παλιό “κατώγι”, βρίσκεται το εστιατόριο με μεσογειακή και διεθνή αλά καρτ κουζίνα και δημιουργίες από ντόπιες φρέσκες πρώτες ύλες.

Anagennisis

Το πρωινό του ξενοδοχείου διακρίνεται για τις φρέσκες δημιουργίες της κουζίνας, τις ξεχωριστές γεύσεις, τις προσεγμένες παρασκευές και το ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα των πρώτων υλών που περιλαμβάνουν φρέσκα, αγνά και τοπικά προϊόντα.

Ο πλούσιος σε τοπικά προϊόντα και σπιτικά εδέσματα μπουφές του ξενοδοχείου προσφέρεται κάθε πρωί στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου. Οι γεύσεις από την παλιά Ηλεία και οι πρώτες ύλες τοπικών παραγωγών, παντρεύονται με το μεράκι για υψηλή ποιότητα.

Προσφέρονται γεύσεις όπως ζυμωτό ψωμί, τάρτες, παραδοσιακά γλυκά, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, φρέσκοι χυμοί, ντόπια γαλακτοκομικά και αλλαντικά, ξηροί καρποί, διάφορες πίτες, καγιανάς και ομελέτες που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή κατ’ επιλογή των πελατών με τυριά, αλλαντικά και κηπευτικά κ.ά.

Επιπλέον, ο μπουφές περιλαμβάνει ακόμη θυμαρίσιο μέλι και σπιτικές μαρμελάδες, διάφορα κέικ και παραδοσιακά γλυκά, όπως καρυδόπιτα, μπουγάτσα και λουκουμάδες που κλείνουν γευστικά το πρωινό ταξίδι στο ξενοδοχείο Αναγέννησις.

14937

Anagennisis

Διεύθυνση:ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 16
Τηλέφωνο:26210 20780

Anagennisis

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.