Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ammos

Σε απόσταση εξήντα μέτρων από την παραλία Μαγαζιά – Μώλος, με τα καταγάλανα νερά και την ατέλειωτη άμμο, βρίσκει κανείς το Ammos Hotel, έναν χώρο όπου η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, η minimal εκλεπτυσμένη αισθητική, η διακριτική πολυτέλεια και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργούν μία άκρως ονειρική ατμόσφαιρα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 21 δωμάτια, το καθένα με διαφορετικό διάκοσμο, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα, με αυτόνομη είσοδο, άφθονες ανέσεις και αυλές ή μπαλκόνια με θέα που κόβει την ανάσα.

Ammos

Το ξενοδοχείο Ammos ξεχωρίζει για το ελληνικό παραδοσιακό πρωινό του, το οποίο περιλαμβάνει φρέσκα τοπικά προϊόντα και σπιτικές χειροποίητες λιχουδιές! Ποικιλία από γλυκά του κουταλιού και σπιτικές μαρμελάδες, κέικ, πίτες, τηγανίτες, σκυριανό μέλι, παρασκευές αυγών, γλυκά – όπως ο σιμιγδαλένιος χαλβάς, το ρυζόγαλο και οι λουκουμάδες-, σκυριανά τυριά και πολλά ακόμη παραδοσιακά προϊόντα προσφέρονται καθημερινά, χαρίζοντας ενέργεια και ένα δυνατό ξεκίνημα για τη μέρα, με σύμμαχο την τοπική γευσιγνωσία.

14365

Ammos

Διεύθυνση:Μαγαζιά Σκύρου
Τηλέφωνο:22220 91234

Ammos

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.