Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Ammos Hotel

Το Ammos Hotel πρόκειται για ένα νησί μέσα σε ένα νησί! Πρόκειται για ένα κομψό mini θέρετρο, που ταιριάζει απόλυτα σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία, στα μέσα του διάσημου και πανέμορφου κόλπου των Αγίων Αποστόλων, μακριά από το θόρυβο της πόλης, αλλά μόλις πέντε χιλιόμετρα από το ενετικό λιμάνι και την παλιά πόλη των Χανίων.

Ο σχεδιασμός των χώρων, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ανεπιτήδευτη φιλοξενία, το εξαιρετικό φαγητό και η μοναδική εξυπηρέτηση, είναι μερικά από τα συστατικά που κάνουν το Ammos Hotel ιδανικό τόπο απόδρασης!

Ammos Hotel

Το πρωινό του Ammos Hotel περιλαμβάνει μία αντιπροσωπευτική ποικιλία εδεσμάτων από όλο τον ελληνικό χώρο και ιδιαιτέρως από την Κρήτη. Παραδοσιακά αρτοπαρασκευάσματα (όπως τα κρητικά παξιμάδια και τα διάσημα καλιτσούνια), τυριά (γραβιέρα, μυζήθρα και αθότυρος), ντόπιο μέλι, αλλά και φρούτα εποχής (όπως κεράσια, βερίκοκα και ροδάκινα από όλη την Ελλάδα), συγκεντρώνονται σε έναν υπέροχο μπουφέ που λειτουργεί πλέον των τριών ωρών κάθε πρωί.

Το Ammos Hotel, σε συνεργασία με οινοποιεία της περιοχής, προσφέρει τη δυνατότητα επισκέψεων. Επίσης, υπάρχουν προτάσεις για πανέμορφες διαδρομές σε αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής και προτάσεις εστίασης σε παραδοσιακές ταβέρνες, ενώ σε καθημερινή βάση παρασκευάζονται, πλέον του τυπικού μενού του εστιατορίου, επιπλέον πιάτα της ελληνικής κουζίνας και της κρητικής διατροφής.

10507

Ammos Hotel

Διεύθυνση:ΗΡΑΚΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ
Τηλέφωνο:28210 33003
Ιστότοπος: http://www.ammoshotel.com

Ammos Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.