Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Amirandes

Το Amirandes Grecotel Exclusive Resort βρίσκεται στις Γούβες του Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο-υπερπαραγωγή της Grecotel με 24 διαφορετικούς τύπους δωματίων, βίλες πάνω στη θάλασσα, 60 ιδιωτικές πισίνες και συνολικά 2000 τ.μ. λιμνοθάλασσας, που συγκαταλέγεται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαρίσουν στον εαυτό τους την εμπειρία μιας θεραπείας Elixir ή να αφεθούν στα χέρια Ινδών θεραπευτών στο πολυτελές Elixir Alchemy Spa, να ταξιδέψουν στον κόσμο των γεύσεων μέσα από τα 7 εστιατόρια και να απολαύσουν όλες τις υπόλοιπες ανέσεις του resort!

Amirandes

Στο κεντρικό εστιατόριο Amirandes παρατίθεται μπουφές πρωινού βασισμένος σε φρέσκες πρώτες ύλες τοπικών παραγωγών. Η γωνία των αρτοσκευασμάτων, σε συνδυασμό με τις σπιτικές μαρμελάδες και την κρητική γωνιά με τα ντόπια παραδοσιακά προϊόντα ζύμης-τυριών, το γιαούρτι κλπ, προσφέρει στον φιλοξενούμενο αυθεντικές κρητικές γεύσεις.

Οι φρέσκοι χυμοί φρούτων και οι γεύσεις από λουκουμάδες, πιτάκια και σφουγγάτο, συμπληρώνουν με την παρουσία τους το Ελληνικό Πρωινό, ενώ η παρασκευή καφέ στη χόβολη και τα κρητικά βότανα (σαρανταδέντρι, μαλοτήρα, φασκόμηλο και δίκταμο) έχουν την τιμητική τους.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Κάθε χρόνο το προσωπικό των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια γευσιγνωσίας από ντόπιους Κρητικούς παραγωγούς. Επίσης γίνεται παρουσίαση του τρόπου παραγωγής οίνου με επίσκεψη στον αμπελώνα του κτήματος και επίσκεψη και ξενάγηση στο Αγρόκτημα του Ομίλου “AGRECO” στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Τέλος, οι πρώτες ύλες για τα a la carte εστιατόρια έρχονται απευθείας από τον βιολογικό κήπο του ξενοδοχείου.

03602

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Λουκουμάδες
Σφακιανή Πίτα
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Επτάζυμο
Ελαιόλαδο
Καρπούζι
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Amirandes

Διεύθυνση:ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:28970 41103
Ιστότοπος: https://www.amirandes.com

Amirandes

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.