Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Amalia Kalambaka

Το Amalia Kalambaka βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη πόλη, μέσα σε 50 στρέμματα καταπράσινων κήπων, κτισμένο παραδοσιακά και πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον.

Χτισμένο σε τρία επίπεδα, διαθέτει 170 δωμάτια και 2 σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ οι παροχές και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν χειροποίητο ξύλινο διάκοσμο, άνετα σαλόνια, φιλόξενο καφέ, piano bar δίπλα στο μεγάλο τζάκι και συνεδριακό κέντρο που ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες, όλα σε ένα οίκημα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής!

Amalia Kalambaka

Σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Αμαλία, δίδεται μεγάλη σημασία στο πρωινό, ώστε οι πελάτες να μείνουν ικανοποιημένοι από την ποικιλία και την ποιότητα των υλικών.

Ως εκ τούτου, στον μπουφέ του ξενοδοχείου προσφέρονται ροφήματα (καφές, τσάι, σοκολάτα, ροφήματα από ελληνικά βότανα), φυσικός χυμός πορτοκαλιού, ποικιλίες ψωμιού, δημητριακά, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, λαχανικά, γιαούρτι με τη συνοδεία αγνού ελληνικού μελιού, κομπόστες, χειροποίητα μπισκότα, τυριά και αλλαντικά, ελληνικά γλυκά( όπως χαλβάς, μπουγάτσα, μωσαϊκό και ρυζόγαλο), αλλά και παρασκευές αυγών και σπιτικές πίτες.

08894

Amalia Kalambaka

Διεύθυνση:ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Τηλέφωνο:24320 72216
Ιστότοπος: http://www.amalia.gr

Amalia Kalambaka

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.