Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Amalia Delphi

Το Amalia Delphi βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία στους πρόποδες του Παρνασσού, προσφέροντας θέα από την κοιλάδα έως τη θάλασσα, την Ιτέα και το Γαλαξίδι. Είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο, πλήρως εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο, με κυρίαρχα υλικά την πέτρα και το μάρμαρο, έργο του φημισμένου αρχιτέκτονα Νίκου Βαλσαμάκη.

Διαθέτει άνετους χώρους, εστιατόριο με θέα στην πισίνα και τους κήπους και μπαρ. Τα 180 άνετα δωμάτιά του μοιράζονται σε 4 επίπεδα και διαθέτουν μπαλκόνι με θέα ή πρόσβαση στους κήπους.

Amalia Delphi

Σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Αμαλία, δίδεται μεγάλη σημασία στο πρωινό, για να είναι οι πελάτες ικανοποιημένοι από την ποικιλία και την ποιότητα των υλικών. Είναι σημαντικό να προβάλλονται τα ελληνικά προϊόντα, γιατί η ελληνική παραγωγή έχει να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υλικά και μεγάλη ποικιλία ειδών.

Στο μπουφέ του ξενοδοχείου προσφέρονται ροφήματα (καφές, τσάι, σοκολάτα, ροφήματα από ελληνικά βότανα), φυσικός χυμός πορτοκαλιού, ποικιλίες ψωμιού, κρητικός ντάκος, ποικιλία δημητριακών, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, γιαούρτι με αγνό ελληνικό μέλι, κομπόστες, χειροποίητα μπισκότα, τυριά και αλλαντικά, αλλά και ελληνικά γλυκά που εναλλάσσονται καθημερινά, όπως σιμιγδαλένιος χαλβάς, μπουγάτσα, μωσαϊκό και ρυζόγαλο.

Επιπλέον, για να καλυφθούν όλα τα γούστα, προσφέρονται ποικίλες παρασκευές αυγών, σπιτικές πίτες, διάφορα λαχανικά και ελιές, αλλά και πάστα φλώρα.

02407

Amalia Delphi

Διεύθυνση:ΔΕΛΦΟΙ
Τηλέφωνο:22650 82101
Ιστότοπος: http://www.amalia.gr

Amalia Delphi

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.