Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Amalia Hotel Athens

Το ξενοδοχείο Αμαλία Αθήνας λειτουργεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’60 και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους επισκέπτες της πόλης. Διαθέτει μια μοναδική θέα στη Βουλή και τον Εθνικό κήπο, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και προσφέρει στα – υψηλών προδιαγραφών – 97 δωμάτια και στη μία σουίτα του, αλλά και στους υπόλοιπους χώρους του, όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.

Το ξενοδοχείο είναι βραβευμένο με την οικολογική διάκριση Green Key από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Amalia Hotel Athens

Σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Αμαλία, δίδεται μεγάλη σημασία στο πρωινό, για να είναι οι πελάτες ικανοποιημένοι από την ποικιλία και την ποιότητα των υλικών. Είναι σημαντικό να προβάλλονται τα ελληνικά προϊόντα, γιατί η ελληνική παραγωγή έχει να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υλικά και μεγάλη ποικιλία ειδών.
Στο μπουφέ του ξενοδοχείου προσφέρονται ροφήματα (καφές, τσάι, σοκολάτα, ροφήματα από ελληνικά βότανα), φυσικός χυμός πορτοκαλιού, ποικιλίες ψωμιού που περιλαμβάνουν λευκό, ολικής αλέσεως αλλά και κρητικό ντάκο! Ποικιλία δημητριακών, παραδοσιακά γλυκά κουταλιού, φρέσκα φρούτα, γιαούρτι με αγνό ελληνικό μέλι, ξερά φρούτα (δαμάσκηνα και βερίκοκα), κομπόστες, μπισκότα χειροποίητα, τυριά και αλλαντικά, λουκάνικα και διαφορετικά κάθε μέρα ελληνικά γλυκά, όπως χαλβάς σιμιγδαλένιος, μπουγάτσα, μωσαϊκό και ρυζόγαλο είναι στη διάθεση των επισκεπτών. Για να καλυφθούν όλα τα γούστα, προσφέρονται αυγά με διάφορους τρόπους, πίτες σπιτικές – σπανακόπιτα και τυρόπιτα, διάφορα λαχανικά και ελιές, αλλά και πάστα φλώρα.

01910

Amalia Hotel Athens

Διεύθυνση:ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ -ΑΜΑΛΙΑΣ 10
Τηλέφωνο:210 3237300
Ιστότοπος: http://amaliahotelathens.gr/

Amalia Hotel Athens

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.