Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Althaia Hotel

Σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Ζαγορίου, το Δίλοφο, κοντά στο πάρκινγκ του χωριού, βρίσκεται ένα πετρόκτιστο αρχοντικό που φιλοξενεί το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Αλθαία.

Σε αρμονία με την αρχιτεκτονική του οικισμού, προδιαθέτει ευχάριστα τους επισκέπτες να απολαύσουν τους προσεγμένους εσωτερικούς χώρους. Με πρωταγωνιστές το ξύλο, την πέτρα, τα περίτεχνα ταβάνια, τους κρυφούς φωτισμούς, τους άνετους καναπέδες δίπλα στο αναμμένο τζάκι, τα τραπέζια που κρυφοκοιτάζουν το φυσικό περιβάλλον μέσα από τα παράθυρα και την προσήλωση στην πλούσια ζαγορίσια γαστρονομική παράδοση, αποτελεί μια απρόσμενη έκπληξη!

Althaia Hotel

Στο ζεστό περιβάλλον της σάλας του ξενοδοχείου Αλθαία, μπορεί κανείς να απολαύσει τον πλούσιο σε τοπικά προϊόντα και εδέσματα πρωινό μπουφέ.

Το πρωινό στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φρούτα, παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί, σπιτικά κέικ, παραδοσιακές πίτες Ζαγορίου, αυγά ελευθέρας βοσκής, ντόπιο γιαούρτι, δημητριακά, σπιτικές μαρμελάδες, μέλι ανθέων, ταχίνι, εκλεκτά αλλαντικά, τσάι του βουνού, καθώς και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

15145

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα
Χοιρινό Καπνιστό
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μαρμελάδα Φράουλα
Γαλατόπιτα Ηπείρου
Ζαγορίτικη Αλευρόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Πράσινες
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Althaia Hotel

Διεύθυνση:ΔΙΛΟΦΟ
Τηλέφωνο:26530 25905
Ιστότοπος: http://www.althaiahotel.com

Althaia Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.