Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Alkifron

Το ξενοδοχείο Αλκίφρων βρίσκεται στα Καλά Νερά, ένα παραθαλάσσιο χωριό, 18 χλμ. από τον Βόλο. Κατασκευασμένο με την προσωπική φροντίδα της οικογένειας Παπουτσή, το ξενοδοχείο ολοκληρώθηκε το 2008 και διακρίνεται για την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή του διακόσμηση που το καθιστούν μοναδικό για την περιοχή.

Λειτουργεί όλο τον χρόνο και διαθέτει αίθουσα πρωινού με όμορφη διακόσμηση, bar και 10 δωμάτια (6 είναι τρίκλινα και 4 δίκλινα) με άρτιο εξοπλισμό και τζάκι, ενώ δύο από τα δίκλινα είναι ειδικά σχεδιασμένα για ΑμεΑ.

Alkifron

Το πρωινό του ξενοδοχείου προσφέρει σε καθημερινή βάση, φρέσκο ψωμί και σπιτικά κουλούρια, αλμυρές και γλυκές πίτες, αλλά και σπιτικό κέικι με την υπογραφή της μητέρας Ερμιόνης, σπιτικές μαρμελάδες (όπως ροδάκινο, βερίκοκο, βατόμουρο, κεράσι κλπ), ομελέτα με φρέσκα αυγά ιδιοπαραγωγής, φρέσκα λαχανικά από το κήπο και κασέρι ή φέτα Βόλου εξαιρετικής ποιότητας.

Επιπλέον, προσφέρονται παραδοσιακό ρυζόγαλο που φτιάχνεται καθημερινά στο ξενοδοχείο, αλλά και τοπικό βολιώτικο γιαούρτι σε συνδυασμό με θυμαρίσιο πηλιορείτικο μέλι και φρέσκα φρούτα εποχής.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τους γυναικείους συνεταιρισμούς της Ζαγοράς ή των Καλών Νερών, οπού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την παραδοσιακή παρασκευή ενός τοπικού γλυκού.

13910

Alkifron

Διεύθυνση:ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Τηλέφωνο:24230 23255
Ιστότοπος: http://www.alkifron.info

Alkifron

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.