Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Alk Hotel

Το ALK Hotel αποτελεί μια νέα πρόταση για όσους επισκέπτονται τη Σίφνο αναζητώντας κάτι διαφορετικό! Χτισμένο συμφωνά με το κυκλαδίτικο ύφος, αποτελεί στολίδι για τον τόπο στο λιμάνι της Σίφνου.

Σε ιδανική τοποθεσία, πολύ κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, το κέντρο και τα εστιατόρια και τα μπαρ, διαθέτει standard δίκλινα δωμάτια, νυφικές σουίτες, superior, superior plus διαμερίσματα με κουζίνα, family rooms, καθώς και δωμάτια για ΑμεΑ. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες.

Alk Hotel

Το πρωινό ξεκινάει στις 8:00 και προσφέρεται σε μπουφέ, σε αυτόνομη αίθουσα του ξενοδοχείου. με θέα το λιμάνι των Καμαρών. Περιλαμβάνει διάφορες επιλογές όπως ΄φρέσκο ψωμί, χειροποίητο κέικ, σπιτική πασταφλώρα, φρεσκοστυμένο χυμό, φρέσκο γάλα, γιαούρτι με μέλι, παραδοσιακά κουλουράκια, καφέ, τσάι, ελληνικά τυριά και αλλαντικά, παρασκευές αυγών, διάφορα σφολιατοειδή κ.ά. Επίσης, στο ψυγείο – βιτρίνα μπορεί κανείς να βρει σπιτικό ρυζόγαλο και ατομικό παγωμένο τσάι.

14228

Alk Hotel

Διεύθυνση:Τ.Θ 703
Τηλέφωνο:22840 33209
Ιστότοπος: http://www.alkhotel.gr

ALK Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.