Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Alianthos Garden

Το Alianthos Garden βρίσκεται στον πανέμορφο Πλακιά Ρεθύμνου, στη νότια ακτή της Κρήτης, μπροστά στο Λιβυκό Πέλαγος. Όλα έχουν φτιαχτεί για την πολύτιμη στιγμή των διακοπών. Ακόμα και η αρχιτεκτονική του φυσικού τοπίου είναι λες και ο Θεός σχεδίασε αυτόν τον τόπο για να αδειάζει το μυαλό και να ξεκουράζει την ψυχή!

Το Alianthos Garden είναι ένα ξενοδοχείο ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, αλλά και για ζευγάρια και παρέες που αναζητούν ήρεμες και ηλιόλουστες μέρες σε ένα παραδοσιακό και φιλόξενο περιβάλλον.

Alianthos Garden

Το εστιατόριο Amalthia, προσφέρει πλούσιο πρωινό με έμφαση στις κρητικές γεύσεις και γενικότερα στην ελληνική διατροφή. Ο μπουφές περιλαμβάνει παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών πιτών (μαραθοπιτάκια, μυζηθροπιτάκια, καλτσούνια, κλπ), τοπικά τυριά και αλλαντικά, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, κρητικό θυμαρίσιο μέλι, ταχίνι, χαρουπόμελο, γλυκά του κουταλιού, ζεστό τσάι σαρανταδέντρι, χειροποίητη μαρμελάδα λεμονιού, ρυζόγαλο, σούπα με τραχανά, φασολάδα, παρασκευές αυγών, λουκουμάδες κλπ.

Όλες οι συνταγές περιέχουν αγνό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται στα κτήματα της οικογένειας Βαρδάκη. Επίσης παράγονται ελιές Καλαμών και ψαρολιές, ενώ προσφέρεται ελληνικός καφές στη χόβολη!

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με Την Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο οργανώνει μαθήματα μαγειρικής βασισμένα πάνω σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Το δείπνο περιλαμβάνει ξεχωριστές γεύσεις από τοπικές κουζίνες της Ελλάδας, ενώ ο chef και η ομάδα του ανήκουν στο Ινστιτούτο Κρητικής Διατροφής. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διοργανώνει για το προσωπικό του επισκέψεις σε εκθέσεις και συμμετέχει σε σεμινάρια οινοποιίας.

Τέλος, τα κρασιά επιλέγονται προσεκτικά από ντόπιους παραγωγούς.

07614

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Μυζήθρα
Απάκι
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Σύκο
Καλτσούνια (Λυχναράκια)
Σφακιανή Πίτα
Κουλουράκια Πορτοκαλιού
Παξιμάδια Σικάλεως
Ψωμί Πολύσπορο
Ελαιόλαδο
Πορτοκάλια
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Alianthos Garden

Διεύθυνση:ΠΛΑΚΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Τηλέφωνο:28320 31280
Ιστότοπος: http://www.alianthos.gr

Alianthos Garden

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.