Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Alexandra

Tο ξενοδοχείο ‘Αλεξάνδρα’ βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Πλαίσια (25 χλμ από τα Ιωάννινα και 17 χλμ από τον κόμβο της Εγνατίας Οδού), σε ιδανική τοποθεσία για εκδρομές στα Τζουμέρκα και τα Ιωάννινα.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε αναπαλαιωμένη πέτρινη οικίας του 1931 και διαθέτει τέσσερα ευρύχωρα δωμάτια, τα οποία έχουν πρόσβαση σε κοινή αυλή. Όλοι οι νέοι χώροι του, είναι φτιαγμένοι με μεράκι και με βάση την πέτρα και το ξύλο, διατηρώντας αναλλοίωτο τον παραδοσιακό χαρακτήρα του κτίσματος!

Hotel Alexandra

Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν το πρωινό τους στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου ή να το απολαύσουν στον προαύλιο χώρο με θέα την κεντρική πλατεία του χωριού, το Ξηροβούνι και τα Τζουμέρκα. Το πρωινό έχει έντονο άρωμα Ηπείρου και ετοιμάζεται με υλικά που προέρχονται από τη γύρω περιοχή.

Χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές γιαννιώτικες πίτες (λαχανόπιτες, αλευρόπιτες, τυρόπιτες και μπατσαριά), μαρμελάδες και μέλι από τοπικούς συνεταιρισμούς. Επιπλέον, προσφέρονται διάφορα τυριά (όπως φέτα, κεφαλοτύρι, κεφαλογραβιέρα, γαλοτύρι κλπ) και γιαούρτια, γλυκά του κουταλιού, φρέσκο ψωμί ιδιοπαρασκευής, αλλαντικά, τραχανάς, χυλοπίτες, κέικ, φρούτα εποχής και φρουτοσαλάτες, χυμοί, ροφήματα (τσάι, χαμομήλι, μέντα κλπ), αλλά και ελληνικός καφές.

15107

Hotel Alexandra

Διεύθυνση:ΠΛΑΙΣΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τηλέφωνο:26590 22008

Hotel Alexandra

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.