Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Alexander The Great Beach Hotel

Το Alexander the Great Beach hotel (μέλος της PAP Corp.) είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που ξεχωρίζει για την τοποθεσία του στο πιο κοσμοπολίτικο πόδι της Χαλκιδικής, το άψογο σέρβις, τις υπέροχες εγκαταστάσεις (κήπος, απέραντη αμμουδιά, κρυστάλλινη θάλασσα και προσεγμένα δωμάτια) και τη σαραντάχρονη πείρα του που ανταμείβεται κάθε χρόνο με το Πράσινο Κλειδί του ευρωπαϊκού θεσμού. Ακόμη, η μονάδα συμμετέχει στο Happy Tourist, ένα εξειδικευμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για ΑμεΑ.

Alexander The Great Beach Hotel

Στον πρωινό μπουφέ του Alexander the Great Beach hotel, ο επισκέπτης θα βρει οκτώ είδη ψωμιών, ποικίλες παρασκευές αυγών, τέσσερα είδη αλλαντικών, τρία είδη τυριών, ελιές (πράσινη Χαλκιδικής και θρούμπα Θάσου), τέσσερα είδη γλυκών, μακεδονικό χαλβά, λουκουμάδες, κουλούρι Θεσσαλονίκης, τραχανά, σπιτικά τυροπιτάκια και σπανακοπιτάκια, γαλακτοκομικά της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, δημητριακά κλπ.

Ο επισκέπτης μπορεί ακόμα να απολαύσει φρέσκα φρούτα παραγωγής του ξενοδοχείου, σπιτικές κομπόστες και μαρμελάδες, μέλι Χαλκιδικής, χυμούς (φρέσκους, αλλά και σε κουτί).

Από μαγειρευτά πιάτα, προσφέρεται ειδικό πρόγραμμα 3 εβδομάδων σύμφωνα με την καθοδήγηση του executive chef του ομίλου, κ. Αναστάσιου Φερεκίδη.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το Alexander the Great Beach hotel προσφέρει προϊόντα υγιεινής διατροφής, όπως μαρμελάδα με φρουκτόζη, τυριά με χαμηλά λιπαρά, γιαούρτι και γάλα 0%, πρωινό για διαβητικούς, καθώς και παιδικό πρωινό.

03441

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Μανούρι (ΠΟΠ)
Μορταδέλα
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Τυρόπιτα
Σταφιδόψωμο
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Καλαμών
Μπανάνες
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Alexander The Great Beach Hotel

Διεύθυνση:ΚΡΥΟΠΗΓΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23740 20210
Ιστότοπος: http://www.papcorp.gr

Alexander the Great Beach Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.