Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Alexander Beach Hotel & Village

Το Alexander Beach Hotel & Village βρίσκεται 32 χλμ. ανατολικά του Ηρακλείου, κατά μήκος μιας όμορφης αμμώδους παραλίας με καταγάλανα νερά και με εκπληκτική θέα στον κόλπο των Μαλίων. Αποτελείται από διώροφα κτήρια και μπανγκαλόους που βρίσκονται διάσπαρτα ανάμεσα σε εντυπωσιακούς καταπράσινους κήπους, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής και ευεξίας.

Ακόμη, το ξενοδοχείο διαθέτει κεντρικό εστιατόριο, δύο ταβέρνες και το Alexander Beach Bar Club.

Alexander Beach Hotel & Village

Στο πρωινό του Alexander Beach Hotel & Village, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να περιπλανηθεί στα μονοπάτια της κρητικής διατροφής.

Καθημερινά σερβίρεται φυσικός χυμός πορτοκάλι, ενώ ακολουθεί μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και αποξηραμένων φρούτων. Ο πελάτης μπορεί να έχει την ομελέτα της επιλογής του, ενώ προσφέρονται πολλές ακόμη παρασκευές αυγών! Στα γαλακτοκομικά προϊόντα ξεχωρίζουν τα τυριά (οι γραβιέρες, οι ξυνομηζύθρες, ο φρέσκος και ξηρός ανθότυρος, το κασέρι, η φέτα κλπ) και το φρέσκο γιαούρτι, ενώ ακολουθούν τα δημητριακά, οι ξηροί καρποί και τα τρίμματα από κουλούρια και μπισκότα με γεύσεις από κανέλα, καθαρισμένος πασατέμπος, σουσάμι, ηλιόσπορος, φουντούκια, καρύδια, φιστίκια και άλλα πολλά. Ακόμη, προσφέρονται μέλι και ταχίνι, ενώ από τον πρωινό μπουφέ δεν θα μπορούσαν να λείπουν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και οι ελιές!

07761

Alexander Beach Hotel & Village

Διεύθυνση:ΜΑΛΛΙΑ ΗΡΑΚΛ.ΚΡΗΤΗΣ
Τηλέφωνο:28970 32134
Ιστότοπος: http://www.alexander-beach.com

Alexander Beach Hotel & Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.