Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Alex Beach Hotel

Το Alex Beach Hotel βρίσκεται μπροστά από την παραλία του Θεολόγου και πολύ κοντά στην περίφημη Κοιλάδα με τις Πεταλούδες της Ρόδου. Το 4 αστέρων συγκρότημα διαθέτει δύο εστιατόρια, τρία μπαρ και προσφέρει δωμάτια και bungalows με θέα στη θάλασσα και θέα στο βουνό.

Κάθε κατάλυμα είναι καλά εξοπλισμένο και έχει καθημερινή αλλαγή πετσετών και κλινοσκεπασμάτων. Επίσης προσφέρονται τμήματα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπου διατίθενται τμήματα και για παιδιά, για τα οποία υπάρχει και το kid’s club με οργανωμένες καθημερινές δραστηριότητες.

Alex Beach Hotel

Το πρωινό του ξενοδοχείου Alex Beach δίνει έμφαση στα τοπικά προϊόντα και την ιδιαίτερη γαστρονομική κουλτούρα του τόπου. Η επιλογή των προμηθευτών γίνεται με αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την ποιότητα και την υγιεινή, ενώ παράλληλα γίνεται διαδικασία πιστοποίησης HACCP κατά ISO 22000.

Προσφέρεται αφθονία φρέσκων αρτοσκευασμάτων, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, λαχανικά τοπικής παραγωγής, ελληνικές μαρμελάδες σε ποικιλία γεύσεων, ελληνικά παραδοσιακά τυριά, αλλαντικά, χωριάτικα λουκάνικα, φρέσκα αυγά και ομελέτες, τοπικά γλυκά του κουταλιού, μέλι ελληνικής παραγωγής, στραγγιστό γιαούρτι, παραδοσιακές συνταγές και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής του ξενοδοχείου. Από το πρωινό δεν λείπει η ελληνική γωνιά με παραδοσιακά κεράσματα (μελεκούνια, λουκούμια μελιού, βουτήματα, κουλούρια κλπ).

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στην έκταση του ξενοδοχείου βρίσκονται τουλάχιστον 300 ελαιόδεντρα από τα οποία παράγεται το ελαιόλαδο για τις ανάγκες της κουζίνας. Στην ίδια έκταση καλλιεργούνται λαχανικά και φρούτα για άμεση κατανάλωση ή παρασκευή εδεσμάτων. Στο μενού του εστιατορίου υπάρχουν καθημερινά επιλογές από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, ενώ κάθε Δευτέρα η θεματική ενότητα της κουζίνας είναι αμιγώς ελληνική.

08434

Alex Beach Hotel

Διεύθυνση:ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ
Τηλέφωνο:22410 82422
Ιστότοπος: http://www.alexbeach.gr

Alex Beach Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.