Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Albatros Hotel

Το Albatros Hotel βρίσκεται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, 30 μ. από την παραλία. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ενώ ο συνδυασμός της παραδοσιακής κρητικής φιλοξενίας με την πολυτέλεια των συγχρόνων υποδομών κάνουν τη διαμονή αξέχαστη. Το ξενοδοχείο παρέχει διαμονή με πρωινό ή ημιδιατροφή σε ένα περιβάλλον γεμάτο από εικόνες της Κρήτης, ενώ οι παροχές του μπορούν να ανταποκριθούν στις ιδιαιτερότητες των πελατών, καθώς φροντίζεται προσωπικά κάθε ανάγκη και επιθυμία τους. Θεωρείται ιδανικό για νιόπαντρους, ζευγάρια, καθώς και για διοργάνωση μικρών συνεδρίων.

Albatros Hotel

Το πρωινό στο ξενοδοχείο Albatros είναι σε μορφή μπουφέ και περιλαμβάνει ελληνικό καφέ, τσάι και κρητικά ροφήματα, ποικιλία τυριών και αλλαντικών, κρητικά λαχανικά, καλιτσούνια, παραδοσιακή τυρόπιτα ή χορτόπιτα σε δύο εναλλασσόμενες συνταγές, μέλι, παραδοσιακό γιαούρτι, κρητικά παξιμάδια (ντάκος), χωριάτικη ομελέτα με ντομάτα, απάκι και φέτα ή με κολοκύθια και πατάτες κ.ά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο Albatros έχει καθιερώσει το σήμα Tastes of Greece δίνοντας ένα συνολικό concept στο κρητικό ελαιόλαδο και πληροφορώντας τους πελάτες για την αποκλειστική χρήση του σε όλα τα εστιατόρια. Όλα τα εδέσματα μαγειρεύονται με παραδοσιακό κρητικό ελαιόλαδο, ενώ γίνονται πεντανόστιμοι συνδυασμοί γεύσεων της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας. Επιπλέον, υπάρχει μέριμνα για πελάτες με ειδικές διατροφικές συνήθειες.

Παράλληλα, διοργανώνονται, σε εβδομαδιαία βάση, δοκιμές κρητικών κρασιών, μαθήματα ελληνικής μαγειρικής και ειδικές βραδιές με επιλογές από την κρητική και διεθνή κουζίνα, βραδιές ζαχαροπλαστικής, showcooking κλπ.

05822

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Σύκο
Λουκουμάδες
Μυζηθροπιτάκια
Κουλουράκια με Σταφίδες
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελαιόλαδο αρωματισμένο με βότανα
Καρπούζι
Λουίζα
Ελληνικός καφές

Albatros Hotel

Διεύθυνση:ΔΑΙΔΑΛΟΥ 1
Τηλέφωνο:28970 22144
Ιστότοπος: http://www.albatros.gr

Albatros Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.