Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Akti Retzika

H «Ακτή Ρετζίκα» βρίσκεται στην αμμώδη παραλία του Ποταμού την Επανομής, κοντά στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αλλά και μακριά από τον θόρυβο της πόλης, σε ένα φυσικό περιβάλλον με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τον Ολύμπο, παρέχοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους σε άνετα δωμάτια και διαμερίσματα ή στο καταπράσινο κάμπινγκ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα ψαροταβέρνα και μπαρ, ενώ όλες οι υποδομές, η διεύθυνση και το προσωπικό της «Ακτής Ρετζίκα» προσανατολίζονται αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη.

Akti Retzika

Στην “Ακτή Ρετζίκα”, το πρωινό φτιάχνεται από τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά και προσφέρεται καθημερινά από τις 8:00 ως τις 12:00 στον κήπο, δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να γευτούν γνήσιες ελληνικές γεύσεις με θέα τη θάλασσα.

Το ελληνικό πρωινό του ξενοδοχείου, περιλαμβάνει φρέσκο ψωμί και κουλούρι Θεσσαλονίκης από τον φούρνο του χωριού, τα οποία συνδυάζονται με ελληνικό μέλι και παραδοσιακή μαρμελάδα, φρέσκα αβγά ελευθέρας βοσκής, γιαούρτι, ελληνική χωριάτικη σαλάτα με ντοματίνι, φέτα Χαλκιδικής, ελιές και έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, φρέσκα φρούτα και χυμούς των τοπικών παραγωγών κ.ά.

Τέλος, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να ζητήσει να μάθει τα μυστικά δημιουργίας μιας χειροποίητης μπάρας δημητριακών με φιστίκι Αιγίνης, ενός νόστιμου τραχανά καθώς και του ρυζόγαλου με άρωμα μαστίχας Χίου, τα οποία προσφέρονται στο πρωινό του ξενοδοχείου “Ακτή Ρετζίκα”.

12962

Akti Retzika

Διεύθυνση:ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23920 44786
Ιστότοπος: http://retzikas.gr

Akti Retzika

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.