Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Akroyali

Tο Ακρογιάλι είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο σε ένα από τα πιο όμορφα ψαροχώρια της Μεσσηνίας, τον Άγιο Ανδρέα, 38 χλμ. από την Καλαμάτα και 12 χλμ. από την Κορώνη.

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την άνεση, οι ιδιοκτήτες του δημιούργησαν έναν όμορφο χώρο, ο οποίος σε συνδυασμό με το ελκυστικό περιβάλλον εκπλήσσει τους επισκέπτες και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για ευχάριστες διακοπές. Η παραθαλάσσια τοποθεσία, οι εξαιρετικές παροχές, ο πλούσιος μπουφές και το εστιατόριο-σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, εγγυώνται μοναδικές στιγμές.

Akroyali

Ο μπουφές του ξενοδοχείου Ακρογιάλι προσφέρει εδέσματα, παρασκευασμένα με τοπικά προϊόντα, πολλά από τα οποία καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο κήπο, ενώ άλλα προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς.

Η ποικιλία και η εναλλαγή των χειροποίητων εδεσμάτων προσφέρει ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό στους επισκέπτες. Χαρακτηριστικά, στον πρωινό μπουφέ συναντά κανείς μια αφθονία γεύσεων!

Ξεχωρίζουν τα τυροκομικά (όπως η φέτα και η φρέσκια μυζήθρα), τα αλλαντικά, οι ελιές, η τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο, τα χωριάτικα αυγά, οι παραδοσιακές γεύσεις που περιλαμβάνουν λαλλάγια, δίπλες, μπακλαβά, χαλβά και λουκουμάδες, τα κέικ, τα μπισκότα, οι σπιτικές μαρμελάδες κ.ά. Ακόμη, καθημερινά, βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών επιλογές όπως, ψωμί από ξυλόφουρνο, γιαούρτι με μέλι, φρέσκα φρούτα εποχής και φυσικοί χυμοί.

04269

Akroyali

Διεύθυνση:ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΓΓΑ ΜΕΣΣΗΝ.
Τηλέφωνο:27250 31266, 27250 31457
Ιστότοπος: http://www.akroyali-hotel.gr

Akroyali

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.