Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Akrogiali Boutique Hotel

Με παράδοση στη φιλοξενία, το Akrogiali Boutique Hotel στην χερσόνησο Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής, αφού ιδιοκτήτες και προσωπικό δίνουν έμφαση στην άψογη εξυπηρέτησή. Σε απόσταση μόλις 60 μ. από μια αμμώδη παραλία στο Πολύχρονο, ξεχωρίζει για τα καλόγουστα διακοσμημένα δωμάτια του με τα μπαλκόνια και τη θέα στον κήπο ή στην εσωτερική αυλή, το προσεγμένο εστιατόριο και τη μαγική τοποθεσία του, που προσφέρεται για διάφορες δραστηριότητες.

Akrogiali Boutique Hotel

Καθημερινά στο εστιατόριο του Akrogiali Boutique Hotel, σερβίρεται πρωινός μπουφές πλούσιος σε ελληνικά προϊόντα.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται φρέσκο χωριάτικο ψωμί, σπιτικό κέικ ή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, μέλι Χαλκιδικής, σπιτική μαρμελάδα, παραδοσιακό γιαούρτι, δημητριακά, πράσινες ελιές Χαλκιδικής, ελληνική φέτα, φρέσκα φρούτα που δεν λείπουν ποτέ από τον μπουφέ, σπιτικές ομελέτες, ποικιλία λαχανικών κλπ.

Ο ελληνικός καφές πλαισιώνει τον μπουφέ με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, καθώς ψήνεται αργά και με μεράκι. Ο οικοδεσπότης επιμελείται καθημερινά του ελληνικού πρωινού και σερβίρει προσωπικά στους φιλοξενούμενους τον καφέ της αρεσκείας τους

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο προβάλλει καθημερινά τα τοπικά προϊόντα σε έναν ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου. Τα τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής, όπως η πράσινη ελιά, το μέλι, η πάστα ελιάς, το ελαιόλαδο και τα δημητριακά έχουν την τιμητική τους, πλαισιωμένα με έντυπη ενημέρωση σε διάφορες ξένες γλώσσες.

05702

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Ανθότυρο
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Στραγγιστό
Πευκόμελο (Μέλι Πεύκου)
Μαρμελάδα Βύσσινο
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Μπουγάτσα
Ελαιόψωμο
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Καλαμών
Μήλα
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Akrogiali Boutique Hotel

Διεύθυνση:ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23740 51500
Ιστότοπος: http://www.hotelakrogiali.com

Akrogiali Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.