Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Agnantio

Το ξενοδοχείο “Αγνάντιο” βρίσκεται στις Λυγκιάδες Ιωαννίνων του όρους Μιτσικέλι, σε υψόμετρο 950 μέτρων, με πανοραμική θέα στην πόλη των Ιωαννίνων, τη λίμνη και το νησί. Κτισμένο με την παραδοσιακή ηπειρώτικη αρχιτεκτονική και με εσωτερικούς χώρους που έχουν διακοσμηθεί με στοιχεία της λαϊκής τέχνης, το ξενοδοχείο υπόσχεται στους επισκέπτες του υπέροχες ημέρες ξεκούρασης και διασκέδασης στα ξεχωριστά του δωμάτια με τις σύγχρονες ανέσεις και την πανοραμική θέα.

Agnantio

Το “Αγνάντιο” σερβίρει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών επιλογών, όπως φρέσκο ψωμί (2-3 ειδών), φρέσκα φρούτα, χυμούς και φρουτοσαλάτες, τυριά και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι, παραδοσιακό γιαούρτι, βούτυρο, ξινόγαλα κλπ.), διάφορες παρασκευές αυγών (βραστά, μάτια και ομελέτα), αλλαντικά, παραδοσιακές πίτες κλπ.

Επιπλέον μπορεί κανείς να δοκιμάσει και άλλα τοπικά προϊόντα (μέλι, γλυκά, παραδοσιακές μαρμελάδες, ζεστό τραχανά, ελιές και ελαιόλαδο),καθώς και δημητριακά, ροφήματα από βότανα και αρωματικά φυτά και φυσικά μυρωδάτο ελληνικό καφέ!

12057

Agnantio

Διεύθυνση:ΛΙΓΚΙΑΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τηλέφωνο:26510 81191
Ιστότοπος: http://www.agnantio.gr

Agnantio

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.