Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Agnantio Hotel – Spa

Το Agnantio Hotel – Spa είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, με 20 Standard Rooms και 1 Junior Suite, όλα προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η ζεστή φιλοξενία και το στυλ σε συνδυασμό με τη στρατηγική του θέση κάνουν το Agnantio Hotel Spa έναν ιδανικό προορισμό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια, δωρεάν Wi-Fi, καθώς καιι υπαίθριο χώρο στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των πελατών, σχεδόν έξω από το δωμάτιο κάθε επισκέπτη.

Agnantio Hotel – Spa

Το Agnantio Hotel Spa σερβίρει κάθε πρωί στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία σπιτικών και παραδοσιακών εδεσμάτων. Υπάρχουν διάφορα είδη φρέσκου ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων (όπως το υπέροχο σοκολατόψωμο που παρασκευάζεται και ψήνεται στην κουζίνα του ξενοδοχείου), φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, παρασκευές αυγών, διάφορα τυριά και αλλαντικά, ελιές Καλαμών, παραδοσιακό γιαούρτι πλαισιωμένο από μαρμελάδα με φρούτα του δάσους κ.ά.

Επιπλέον, κανείς δεν πρέπει να παραλείψει τα σπιτικά εδέσματα που παρασκευάζονται κάθε μέρα στην κουζίνα του ξενοδοχείου, όπως πάστα-φλώρα, ρυζόγαλο, κέικ, κανταιφάκια και διάφορα είδη πίτας, ενώ ξεχωρίζουν η φημισμένη σερραϊκή μπουγάτσα και ο περίφημος ακανέ Σερρών με βουβαλίσιο γάλα.

Ο μπουφές ολοκληρώνεται με μια μεγάλη ποικιλία τσαγιών, καθώς και από καφέ της αρεσκείας των επισκεπτών.

13331

Agnantio Hotel – Spa

Διεύθυνση:ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ
Τηλέφωνο:23230 28200
Ιστότοπος: http://www.agnantiohotel.gr

Agnantio Hotel – Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.