Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Aglaida Apartments

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αγλαΐδα βρίσκεται στην πανέμορφη Τσαγκαράδα του Πηλίου, σε μια εξαιρετική τοποθεσία, αγκαλιασμένο από την φυσική ομορφιά του τοπίου, με απέραντη θέα στο Αιγαίο πέλαγος.

Αποτελείται από 34 διαμερίσματα τα οποία είναι κτισμένα σε 3 επίπεδα. Διαθέτει μεγάλο άνετο πάρκινγκ με απευθείας πρόσβαση στους χώρους διαμονής, υπέροχο κήπο και παρτέρια, ανοιχτή πισίνα και poοl-bar, αίθουσα συνεδριάσεων και χώρο πρωινού.
Σε κάθε γωνιά κυριαρχούν τα στοιχεία της Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής και αντικείμενα τέχνης που εμπνεύστηκε, δημιούργησε ή επέλεξε ο Πηλιορείτης αρχιτέκτονας και γλύπτης Αντώνης Ταβάνης.

Aglaida Apartments

Ο πρωινός μπουφές στο Aglaida Apartments περιλαμβάνει δύο είδη άρτου και πολλά άκομη αρτοσκευάσματα, δημητριακά, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ελληνικά τυριά και αλλαντικά, παρασκευές αυγών (βραστά και ομελέτα), μαρμελάδες από γυναικείο συνεταιρισμό του Πηλίου, μέλι, παραδοσιακές πίτες, χυμούς κλπ.

Το πρωινό συμπληρώνουν τα διάφορα είδη καφέ (όπως ο ελληνικός), αλλά και τα ροφήματα τσαγιού, χαμομηλιού, τίλιου κ.ά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, ενώ σε καθημερινή βάση παρασκευάζεται παραδοσιακή τυρόπιτα ή σπανακόπιτα.

12834

Aglaida Apartments

Διεύθυνση:ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
Τηλέφωνο:24260 49097

Aglaida Apartments

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.