Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Agla

Το ξενοδοχείο Agla, κατηγορίας Β’ Superior, βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την παραλία, σε μια ήσυχη περιοχή στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ρόδου, μόλις 5 λεπτά απ’ όλα τα γνωστά αξιοθέατα και το εμπορικό κέντρο της πόλης. Διαθέτει 112 ευρύχωρα δωμάτια διαφόρων τύπων, συνδυάζει μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός ολοκληρωμένου ξενοδοχείου πόλης με τη φιλική, οικογενειακή ατμόσφαιρα και αποτελεί την ιδανική λύση, χειμώνα – καλοκαίρι, για διακοπές ή για επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Agla

Το ξενοδοχείο Agla καλημερίζει από τις 7 π.μ. τους επισκέπτες στην άνετη αίθουσά του, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον πλούσιο πρωινό μπουφέ.

Καθημερινά, υπάρχουν διαφόρων τύπων αρτοσκευάσματα, δημητριακά, γάλα, σφολιατοειδή, πίτες και μαρμελάδες για όλα τα γούστα, μέλι, παρασκευές αυγών, ελληνικά τυριά, φρέσκα λαχανικά εποχής, φυσικοί χυμοί (πορτοκάλι, πεπόνι, καρπούζι, σταφύλι), φρέσκα φρούτα εποχής. αλλά και ποικιλία ροφημάτων.

Όσον αφορά τους ξενύχτηδες, ας μην αγχώνονται, διότι ο μπουφές παραμένει ανοικτός μέχρι τις 11:00πμ. Το έμπειρο προσωπικό, πάντα με χαμόγελο, είναι πρόθυμο να προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του, γιατί στόχος όλου του ανθρώπινου δυναμικού του ξενοδοχείου Agla είναι να αποκομίσουν οι επισκέπτες όμορφες εμπειρίες διακοπών, που φέρουν τη σφραγίδα της ροδίτικης φιλοξενίας.

03075

Agla

Διεύθυνση:ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 35
Τηλέφωνο:22410 22061
Ιστότοπος: http://www.aglahotel.gr

Agla

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.