Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Afandou Bay Suites

Το ξενοδοχείο Afandou Bay Suites βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Ρόδου, τη γνωστή παραλία Αφάντου, μόλις 500 μέτρα μακριά από ένα εκ των δημοφιλέστερων γηπέδων γκολφ στην Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται 18 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης της Ρόδου και 21 χιλιόμετρα μακριά από την Λίνδο και ως εκ τούτου διαθέτει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μνημεία και τα αξιοθέατα, καθώς και τις καταπληκτικές παραλίες του νησιού!

Afandou Bay Suites

Το ξενοδοχείο Afandou Bay Suites σερβίρει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων, όπως έξι διαφορετικά είδη ψωμιού, βουτήματα, κέικ, σφολιάτες (μπουγάτσα ή σταφιδοπιτάκια), παραδοσιακές αλμυρές πίτες, κλπ.

Επιπλέον στο μενού περιλαμβάνονται και άλλες γεύσεις όπως κριτσίνια, φρυγανιές, λουκουμάδες, τηγανίτες με μέλι, σφουγγάτο, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, φυσικοί χυμοί, φρουτοσαλάτες, φρέσκα λαχανικά (τομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πιπεριά), γιαούρτι, μέλι, παρασκευές αυγών, χωριάτικα λουκάνικα και λοιπά αλλαντικά, τυριά, αλλά και χαλβάδες, λουκούμια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, ελιές και ελαιόλαδο, και φυσικά καφέδες και ποικίλα ροφήματα!

14626

Afandou Bay Suites

Διεύθυνση:Τ.Θ.47 ΣΑΝΔΑΛΙ
Τηλέφωνο:22410 52252
Ιστότοπος: http://www.afandoubay.com

Afandou Bay Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.