Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Aeolos

Το ξενοδοχείο Αίολος βρίσκεται στο Χορευτό του Πηλίου, στις ακτές του Aν. Αιγαίου και αποτελεί ιδανική επιλογή για ήσυχες διακοπές. Χτισμένο στη θέση ενός παλιού οικογενειακού ελαιοτριβείου, 20 μ. από τη θάλασσα και πρόσφατα ανακαινισμένο, έχει ως κύρια φιλοσοφία την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και απλών, λειτουργικών και αισθητικά άρτιων κατοικιών που προσφέρουν στον επισκέπτη την αίσθηση ότι δεν βρίσκεται σε κλασικό ξενοδοχείο, αλλά σε ένα χώρο οικείο, φιλόξενο και φτιαγμένο με ιδιαίτερη αισθητική.

Aeolos

Στο ξενοδοχείο Αίολος, από νωρίς το πρωί, η νοικοκυρά της κουζίνας παρασκευάζει και σερβίρει με επιμέλεια και θέρμη που καταδεικνύουν την εμπειρία της, λαχταριστά εδέσματα για τους αγαπητούς φιλοξενούμενους, με υλικά που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς.

Καθημερινά κυριαρχούν στην αίθουσα πρωινού η μυρωδιά από το ζεστό ζυμωτό ψωμί, ο κρύος τραχανάς (ζυμωμένος με ντόπιο γίδινο γάλα), η στραπατσάδα, η πληθώρα από αγνές, σπιτικές μαρμελάδες, η δροσερή λεμονάδα (με λεμόνια από το περιβόλι του ξενοδοχείου), οι φρέσκοι φυσικοί χυμοί, τα τηγανιτά μήλα Ζαγορίν, τα τυροπιτάκια με μαλακό γίδινο τυρί από ντόπιο προμηθευτή, ο κορμός κακάο, οι αυγοφέτες, τα άφθονα φρέσκα φρούτα και πολλές ακόμη γευστικές και παραδοσιακές λιχουδιές!

08733

Aeolos

Διεύθυνση:ΧΟΡΕΥΤΟ ΠΗΛΙΟΥ
Τηλέφωνο:24260 22910
Ιστότοπος: http://www.aeolos.com.gr

Aeolos

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.