Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Aeolos Hotel

Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σκοπέλου, χάρη στη μοναδική τοποθεσία και τις συνεχείς αναβαθμίσεις, το «Aeolos» βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Χώρας, μπροστά στη θάλασσα και απέναντι από το κεντρικό λιμάνι.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου λειτουργούν 63 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, που προσφέρουν άνεση και μαγευτική θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και την παραδοσιακή Χώρας. Οι ποιοτικές παροχές του ξενοδοχείου, το μεσογειακό κλίμα του νησιού, η κομψότητα των δωματίων και το διακριτικό παραδοσιακό ύφος των κοινόχρηστων χώρων συνθέτουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Aeolos Hotel

Το «Olive Hall» με την επιβλητική παρουσία του δέντρου της ελιάς, λειτουργεί μεταξύ 08:00–11:00 π.μ. και ξεχωρίζει για τον πλούσιο πρωινό μπουφέ που διαθέτει.

Οι επισκέπτες ξεκινούν την ημέρα τους με καφέ (όπως ο κλασικός ελληνικός), τσάι σε διάφορες γεύσεις, φρέσκια πορτοκαλάδα ή λεμονάδα ιδιοπαραγωγής κ.ά. Ο μπουφές στο Aeolos hotel περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως διάφορα είδη ψωμιού και αρτοσκευασμάτων, δημητριακά, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα (όπως τα φημισμένα δαμάσκηνα Σκοπέλου).

Επιπλέον, αξίζει να δοκιμάσει κανείς τις παραδοσιακές σκοπελίτικες πίτες, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τις ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, τις παρασκευές αυγών, τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, τον χαλβά, αλλά και τους λουκουμάδες με μέλι και καρύδια Σκοπέλου.

Η μέρα ξεκάνει γλυκά στην αίθουσα πρωινού του «Olive Hall» στο Aeolos Hotel με όμορφες παραδοσιακές Σκοπελίτικες γεύσεις, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι οι διακοπές στη Σκόπελο είναι και μια πραγματικά μοναδική γευστική εμπειρία.

02637

Aeolos Hotel

Διεύθυνση:ΣΚΟΠΕΛΟΣ
Τηλέφωνο:24240 23233

Aeolos Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.