Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Adiandi

Το ξενοδοχείο Αδιάντη αποτελεί μια νέα εναλλακτική λύση για τους σύγχρονους ταξιδιώτες, συνδυάζοντας ιδανικά την αισθητική, την άνεση και τη λειτουργικότητα, ώστε να προσελκύει τους λάτρεις της τέχνης, όλων των ηλικιών. Οι επισκέπτες βιώνουν την εμπειρία του συνδυασμού της καλλιτεχνικής και μοντέρνας αισθητικής, όπως αυτή εκφράζεται μέσα απ’ τα έργα του Ιταλού Francesco Moretti. Βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ναυπλίου 50 μέτρα από την παραλία και το παρκινγκ και στον ίδιο δρόμο με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Harvard.

Adiandi

ο πρωινό του ξενοδοχείου Αδιάντη σερβίρεται σε μπουφέ, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, από το πρωί μέχρι πολύ αργά το μεσημέρι.

Προσφέρονται προϊόντα πρόβειου γάλακτος από παραδοσιακό οικογενειακό τυροκομείο του Αγ. Ανδριανό Ναυπλίου, ψωμί με προζύμι που φτιάχνει η μητέρα των ιδιοκτητών σε ξυλόφουρνο, αυγά από τις κότες της οικογένειας, ποικιλία από γλυκά (γλυκές πίτες όπως πορτοκαλόπιτα, γαλατόπιτα και μπουγάτσα, τηγανίτες, κέικ, μπισκότα, κουλουράκια κλπ), αλμυρές πίτες που φτιάχνονται στο ξενοδοχείο (όπως τεμπελοτυρόπιτα και σπανακόπιτα), σπιτικές εποχιακές μαρμελάδες, ντάκος με ντομάτα και τυριά του τυροκομείου της οικογένειας κ.ά.

Επίσης, προσφέρονται φρούτα εποχής, ντόπιο μέλι, σπιτικές ομελέτες, διάφορα αλλαντικά, σούπα με τραχανά για τις κρύες μέρες του χειμώνα κ.ά. Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν διάφορα είδη καφέ, τσάι και άλλα βότανα και φρέσκο χυμό από πορτοκάλια του περιβολιού του ξενοδοχείου.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Προτείνεται επίσκεψη στο τυροκομείο της οικογένειας, όπου γίνεται παρουσίαση του τρόπου παραγωγής των τυριών.

14035

Adiandi

Διεύθυνση:ΟΘΩΝΟΣ 31ΚΑΙΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ
Τηλέφωνο:27520 22073
Ιστότοπος: http://www.hotel-adiandi.com/

Adiandi

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.