Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Achillion Palace

Το Αχίλλειον Παλλάς ξεχωρίζει για τη θέση του, αφού βρίσκεται στο κέντρο μεταξύ των νομών Δράμας, Καβάλας και Σερρών, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση και στους τρεις νομούς. Πρόκειται για ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, κτισμένο με το μεράκι και την φροντίδα της οικογένειας Στρατέλη.

Λειτουργεί όλο το χρόνο, ενώ κατά τους θερινούς μήνες διοργανώνονται στον χώρο της πισίνας μουσικές βραδιές, party και διάφορα happenings. Επίσης, δίπλα από την υποδοχή υπάρχει ειδικός χώρος όπου μπορεί κανείς να πιεί καφέ ή ποτό.

Achillion Palace

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, καλό είναι να μην παραλείψει κανείς να δοκιμάσει κάποιες από τις χειροποίητες λιχουδιές του ξενοδοχείου που φτιάχνονται με με αγάπη και μεράκι, με σκοπό την ευχαρίστηση του επισκέπτη.

Στο πρωινό προσφέρονται, μεταξύ άλλων, διάφορα είδη κέικ, λουκουμαδάκια, τοπικές πίτες και πιτάκια, αυγόφετες, αγνό βούτυρο και γαλακτοκομικά προϊόντα της βιομηχανίας γάλακτος του νομού, αλλά και τα φημισμένα αλλαντικά της περιοχής. Επιπλέον, δίδεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να γευτούν ολόφρεσκα φρούτα από τον κήπο, ανάλογα με την εποχή, καθώς και κομπόστες. Επιπλέον, οι μικροί φίλοι θα βρουν πραλίνα φουντουκιού, κουλουράκια σοκολάτας δημητριακά και γιαουρτάκι. Κατά τους χειμερινούς μήνες προσφέρεται χειροποίητος τραχανάς, προερχόμενος από τον τοπικό συνεταιρισμό του χωριού.

13074

Achillion Palace

Διεύθυνση:ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ
Τηλέφωνο:25210 51134
Ιστότοπος: http://www.achilliohotel.com/

Achillion Palace

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.