Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kotronas Bay Bungalows

Το Kotronas Bay Bungalows βρίσκεται στον Κότρωνα της Ανατολικής Μάνης και αποτελείται από 10 bungalows πλήρως επιπλωμένα και διάσπαρτα μέσα στον κήπο των 7,5 στρεμμάτων πάνω ακριβώς στη θάλασσα. Η ιδιοκτήτρια Μαίρη Παναγάκου γνωστή από την 15ετή παρουσία της στα media σαν μαγείρισσα και λαογράφος εγγυάται την απόλαυση της φιλοξενίας και της γαστρονομίας.

Το συγκρότημα διαθέτει δύο πισίνες (η μια παιδική), άμεση πρόσβαση στην ρηχή και αμμουδερή θάλασσα και πλούσιο πρωινό βασισμένο στην λακωνική διατροφή δια χειρός Μαίρης Παναγάκου.

Kotronas Bay Bungalows

Το λακωνικό πρωινό περιέχει ζυμωτό ψωμί (λευκό και ολικής) και διάφορα αρτοσκευάσματα (λαλάγγια παξιμάδια, σταφιδόπιτα κλπ), καφέ, τσάι Ταΰγετου, φασκόμηλο, ρίγανη, χυμό ροδιού και φρέσκου πορτοκαλιού Λακωνίας κλπ.

Ακόμη, προσφέρονται διάφορα τυριά (όπως σφέλα και γραβιέρα με χαμηλά λιπαρά) και αλλαντικά (καπνιστό σύγκλινο, καπνιστό λουκάνικο καπνιστό κλπ), λαχανικά, οπωροκηπευτικά, παρασκευές από φρέσκα αυγά ιδιοπαραγωγής ελιές και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τσαϊτάκια (πιττούλες με διάφορα τσιγαριστά χόρτα), μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, μέλι από άνθη αγριολούλουδων λούπινα (μανιάτικα στραγάλια) και γλυκίσματα όπως δίπλες, για να διπλιάσει η χαρά, αμυγδαλωτά Μονεμβασιάς κ.ά.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων προσφέρονται μελομακάρονα, σουσαμόπιτα και λαδοκουραμπιέδες, ενώ το Πάσχα σερβίρονται ταχινόπιτα, κόλλυβα, κουλουράκια με λάδι και πορτοκάλι, ζυμωτό ψωμί με χοντρό αλάτι κ.ά.

Όλα τα γλυκίσματα, τα γλυκά κουταλιού, οι μαρμελάδες, τα κουλουράκια, οι πίτες, το ζυμωτό ψωμί, είναι χειροποίητα δια χειρός Μαίρης Παναγάκου!

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο προσφέρει, μεταξύ άλλων, καλάθι με τοπικά προϊόντα και ενημερωτικά φυλλάδια με ντόπιους παραγωγούς.

10636

Kotronas Bay Bungalows

Διεύθυνση:ΚΟΤΡΩΝΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:27330 21402
Ιστότοπος: http://www.kotronasbay.gr

Kotronas Bay Bungalows

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.