Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Βότανα ”Ertha”

Η συνολική φιλοσοφία της ertha έχει μια ολιστική προσέγγιση, από τη στιγμή που ο σπόρος φτάνει στη γη μέχρι τη στιγμή που το φλιτζάνι βρίσκεται στα χέρια σας. Τα πλεονεκτήματα της βιολογικής γεωργίας τόσο για το σώμα  όσο και για τον πλανήτη, η σωστή χρήση των πόρων, ακόμη και οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες αποτελούν μέρος της συνεισφοράς τους για έναν καλύτερο πλανήτη.

Η υγεία του σώματός μας και η άριστη φυσική του κατάσταση είναι απλώς μια πτυχή της ευεξίας μας συνολικά. Ζούμε σε μια εποχή όπου η ένταση και το άγχος τείνουν να κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας. Κάθε προϊόν ertha περιέχει προσαρμογόνα που μειώνουν το στρες, συμβάλλοντας με φυσικό, αποτελεσματικό τρόπο σε μια καλύτερα ισορροπημένη πνευματική κατάσταση.

Κάθε συστατικό ενός ροφήματος ertha δεν επιλέγεται απλά με βάση τις μεμονωμένες του ιδιότητες. Στόχος των προϊόντων είναι να δημιουργούν αρμονικούς και συναρπαστικούς συνδυασμούς, που θα μας προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα ωφέλιμων ιδιοτήτων. Έτσι, κάθε μίγμα είναι η αφετηρία για ένα θαυμαστό ταξίδι για το σώμα και τις αισθήσεις!

“Είσαι ό,τι τρως”. Αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη συμβουλή της Φύσης ως μια μητέρα που μας φροντίζει και περιποιείται. Γι’ αυτό χρησιμοποιούν αποκλειστικά βιολογικά, φρέσκα και αγνά υλικά. Σε ό,τι αφορά τις πρώτες ύλες, η πληθώρα των επιλογών που προσφέρει η ελληνική φύση είναι μοναδική. Όσο για τις ωφέλιμες ιδιότητές τους, είναι γνωστές στους Έλληνες ήδη από την αρχαιότητα. Χάρη στις οργανικές πρακτικές καλλιέργειας και τις φυσικές διαδικασίες που εφαρμόζουν, διατηρούν όλες τις πολύτιμες ιδιότητές τους και την υψηλή αξία που έχουν για τη διατροφή και την υγεία.

Όπως υποδηλώνει το όνομά, η ertha χρησιμοποιεί μόνο φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως μη επικαλυμμένο οικολογικό χαρτί και βιοδιασπώμενα φακελάκια τσαγιού. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο μια πτυχή της φυσιοκεντρικής φιλοσοφίας, η οποία έχει (κυριολεκτικά) βαθιές ρίζες, που φτάνει ως τη χρήση συστατικών αποκλειστικά από πιστοποιημένες βιολογικές ελληνικές καλλιέργειες. Είναι μια υπόσχεση που δώσανε από την πρώτη μέρα -όχι μόνο στον εαυτό τους, αλλά και στη φύση.

Website: https://ertha.gr/cbd-herbal-infusions

Instagram: https://www.instagram.com/ertha.gr/