Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Αρτοποιεία Δαρεμάς

H αρτοποιεία Δαρεμά, μια από τις πιο ιστορικές οικογενειακές επιχειρήσεις της Αττικής με πορεία από το 1888, κατέχει αμέτρητες διακρίσεις, όπως η αναφορά από τον διεθνή οδηγό Michelin. Παρόλα αυτά, σημαντικότερη από όλες παραμένει η η αδιάκοπη εμπιστοσύνη του κόσμου. Η βάση της επιτυχίας προέρχεται από τις αγνές πρώτες ύλες, ενώ η παραδοσιακή συνταγή για τα μουστοκούλουρα που εξακολουθούν να παρασκευάζονται στο πρώτο υπόγειο εργαστήριο του φούρνου με τέχνη και μεράκι από τις γυναίκες της επιχείρησης, περνά από γενιά σε γενιά.  Παράλληλα λίγες εκατοντάδες μέτρα μακρυά από το φούρνο, οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καλύπτουν τον μεγάλο όγκος ζήτησης.

Πρώτο και κύριο μέλημα της οικογένειας παραμένει η ποιοτική παραγωγή γι’ αυτό και ο κατάλογος προϊόντων επικεντρώνεται στα καλούδια που άφησαν το αποτύπωμα τους στους κατοίκους της Αττικής τα τελευταία 135 χρόνια. Οποιαδήποτε επίσκεψή στην περιοχή του Μαρκόπουλου έχει πλέον συνδεθεί άρρηκτα με μία στάση στην Λεωφόρο Σουνίου 2 για μουστοκούλουρα, κουλουράκια κρασιού, κουλουράκια βανίλιας, πορτοκαλιού, τυροκούλουρα αλλά και φρέσκο ζυμωτό ψωμί χωριάτικο με προζύμι, πολύσπορο και μεσογείτικο από 100% αλεύρι ολικής άλεσης.

Διατίθενται καλάθια δώρων με εκλεκτά προϊόντα που αποτελούν το τέλειο κέρασμα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και για επαγγελματικούς συνεργάτες.

Διεύθυνση: Σουνίου 2, Μαρκόπουλο Αττικής

email : info@daremas.gr

Ιστοσελίδα : www.daremas.gr