Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Ρυζόγαλο Σκοπέλου

1 κιλό κατσικίσιο γάλα
1 φλ. του καφέ ρύζι
2 φλ. του καφέ ζάχαρη
Ξύσμα λεμονιού ή βανίλια

Ρυζόγαλο Σκοπέλου

Αρχικά, βάζετε το ρύζι στην κατσαρόλα με λίγο νερό για να φουσκώσει και στη συνέχεια το στραγγίζετε. Έπειτα, ρίχνετε το ρύζι στο γάλα που ήδη έχει αρχίσει να βράζει, χαμηλώνετε το μάτι και ανακατεύετε συνέχεια για να μην κολλήσει.

Ρυζόγαλο Σκοπέλου

Όταν αρχίσει να πήζει, ρίχνετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να πήξει καλά. Προσθέτετε λεμόνι ή βανίλια και στη συνέχεια το σερβίρετε σε μπολ ή πιατέλα.

Beta version