Το Rethymno Mare είναι ένα τετράστερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, κτισμένο σε μια καταπράσινη ιδιωτική έκταση 35000 τ.μ στη γραφική Σκαλέτα, 11 χλμ. από το Ρέθυμνο και 64 χλμ. από το Ηράκλειο.

Το ξενοδοχείο προσφέρει υπέροχη θέα στο απέραντο Κρητικό Πέλαγος και το καταπράσινο τοπίο, πολυτέλεια και άνεση που συνδυάζονται αρμονικά με την προσεγμένη αισθητική και το όμορφο περιβάλλον, άνετα διαμορφωμένα δωμάτια που συνδυάζουν το παραδοσιακό και το μοντέρνο στυλ με όλες τις ανέσεις, ξεχωριστούς κήπους, απέραντη παραλία και τη γνωστή κρητική φιλοξενία.

Περιγραφή πρωϊνού

Το κρητικό πρωινό έχει αναγνωριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο για τα ευεργετικά του αποτελέσματα στην μακροζωία και την ποιότητα ζωής των Κρητικών. Όλα αυτά τα στοιχεία διασώζονται από αρχαίες εποχές με συνέπεια να περιέχουν όλη των σοφία των παλαιότερων γενεών. Ένας καλός τρόπος διάδοσης προκειμένου να επιτευχθεί η διάσωση της παράδοσης είναι η προσπάθεια να δοθεί ένα κομμάτι της κρητικής διατροφικής κουλτούρας σε όλους τους επισκέπτες.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στο ξενοδοχείο γίνεται παρουσίαση και γευστική δοκιμή ελληνικών τυριών και αλλαντικών στο δείπνο. Επίσης, οργανώνεται βραδιά με παραδοσιακά τοπικά εδέσματα

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ****
ADDRESS: Σκαλέτα Ρεθύμνου
PHONE: 28310 71703
E-MAIL:
Beta version